Hanorac 900 Fitness cu fermoar negru bărbați

15999 LEI
8646713

Produs conceput pentru activități sportive și de zi cu zi. Material dublu, tehnic, ce asigură confort și libertate de mișcare.

Material extensibil, croială slim, material plăcut la atingere și călduros. Avantaj: conceput eco.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Asigură performanță: membrana hidrofilă asigură evacuarea transpirației.

Elasticitate

Materialul stretch asigură libertate de mișcare.

Căldură

Materialul asigură căldură.

Informații tehnice

Creat pentru fitness.

Testați cu încredere! Asigură libertate de mișcare! Obiectivul nostru? Avantaje: liberatate de mișcare, tehnicitate, confort, design modern. Cel mai bun produs din gamă.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. 100% testat și validat. Produs testat în laborator. Asigură rezistență la spălare, durabilitatea culorilor. Apoi, Produsul este testat în condiții reale de practică. Observăm, analizăm și ajustăm produsul final pentru a fi pe măsura așteptărilor! Acum știți parcursul produsului înainte de a fi comercializat.

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?

Dacă nu sunteți mulțumit de produs: Dacă nu sunteți mulțumit de produs: urmați politica de retur! Schimbați produsul sau primiți banii înapoi!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Polietilenă tereftalată, 9% Lyocel, 5% Elastan Material intercalat 88% Polietilenă tereftalată, 12% Elastan Material reiat 96% Polietilenă tereftalată, 4% Elastan

TESTE

S-au realizat teste de spălare, teste de uscare. Teste realizate într-un laborator extern pentru a îndeplini exigențele de calitate. Obiectivul: Un produs ce face parte din procesul de dezvoltare durabilă!

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
36,26 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre