Hanorac 500 fitness Essentials damă

10999 LEI −23%
8399 LEI

Produs conceput pentru fitness, dar și pentru activitățile de zi cu zi. Design curat, greutate material 350 g/m², guler întărit, șnur de strângere și buzunar central.

Design modern: glugă și buzunar mare în partea din față, specifice unui hanorac (hoodie).

Culoare: Sepia
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 83 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Material și croială ce asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Material ce conține fibre din bumbac plăcut la atingere. Asigură confort.

Căldură

Material plăcut la atingere ce asigură căldură: Design modern.

Informații tehnice

PRODUS CONCEPUT PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

Un antrenament matinal; O ședință la birou; O plimbare la amiază; O ieșire la cumpărături; O ieșire cu familia sau cu prietenii: Și le puteți realiza pe toate păstrând aceeși ținută!

Asta e ceea ce caracterizează ținuta noastră: Mai multe activități, aceeași ținută!

ASIGURĂ CONFORT

Asigură design modern! Produs trendy! Design modern! Design realizat de echipa noastră. Așa a luat naștere această gamă! Gamă ce asigură confort și un design modern!

PRODUS: POTRIVIT PENTRU ORICE ANOTIMP

Design modern. Potrivit pentru perioada dintre anotimpuri, peste un tricou. Potrivit pentru orice anotimp. Potrivit pentru activități sportive dar și pentru cele de zi cu zi. Produs practic.

DETALII MICI CARE FAC DIFERENȚA

Croială ajustată ideală pentru a scoate corpul în evidență, pentru a asigura libertate de mișcare în timpul activităților sportive dar și a celor de zi cu zi. Glugă din material dublu, cu un design modern, un șnur de strângere pentru ajustare . Prevăzut cu un buzunar mare în partea din față. Design modern.

COLECȚIA ESSENTIALS : O POVESTE CE MERITĂ POVESTITĂ ȘI CUNOSCUTĂ

Colecția Essentials este despre articole vestimentare simple, esențiale; croială standard, design modern, materiale naturale și confortabile; articole vestimentare potrivite atât pentru activități sportive cât și pentru cele zilnice. Culori plăcute; Articole vestimentare potrivite pentru orice conformație datorită finisajelor îngrijite. Colecția Essentials: îngrijit, fără echivoc, esențial.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 70% Bumbac, 30% Poliester Material reiat 87% Bumbac, 12% Poliester, 1% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandări de depozitare: împăturit, în dulap.

Aprobat de

De echipele noastre. Dar de dumneavoastră? Vă încurajăm să ne oferiți un review despre calitatea produselor noastre pe site-ul decathlon.ro.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
25,73 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii