Hanorac 500 Fitness Essentials Bej Bărbați

12999 LEI
8643865

Produs conceput pentru fitness, dar și pentru activitățile de zi cu zi. Design simplu, greutate material 350 g/m², guler întărit, șnur de strângere și buzunar central.

Detaliu specific unui hanorac/hoodie. Prevăzut cu glugă. Libertate de mișcare în timpul antrenamentelor.

Culoare:

Alb gălbui

Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Material și croială ce asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Material ce conține fibre din bumbac plăcut la atingere. Asigură confort.

Căldură

Material French Terry plăcut la atingere ce aisgură căldură.

Informații tehnice

PRODUS CONCEPUT PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

Un antrenament matinal; O ședință la birou; O plimbare la amiază; O ieșire la cumpărături; O ieșire cu familia sau cu prietenii: Și le puteți realiza pe toate păstrând aceeși ținută!

Asta e ceea ce caracterizează ținuta noastră: Mai multe activități, aceeași ținută!

ASIGURĂ CONFORT

Asigură design modern! Produs trendy! Design modern! Design realizat de echipa noastră. Gamă ce asigură confort și un design modern!

PRODUS: POTRIVIT PENTRU ORICE ANOTIMP

Design modern. Potrivit pentru perioada dintre anotimpuri, peste un tricou. Potrivit pentru orice anotimp. Potrivit pentru activități sportive, dar și pentru cele de zi cu zi. Produs practic.

DETALII MICI CARE FAC DIFERENȚA

Croială potrivită pentru orice tip de conformație și asigură libertate de mișcare; Glugă cu un șnur de strângere pentru ajustare cu un design modern; Prevăzut cu un buzunar mare în partea din față: detaliu specific unui hanorac (hoodie).

COLECȚIA ESSENTIALS: O POVESTE CE MERITĂ POVESTITĂ ȘI CUNOSCUTĂ

Colecția Essentials este despre acrticole vestimentare simple, esențiale. croială standard, design modern, materiale naturale și confortabile; articole vestimentare potrivite atât pentru activități sportive cât și pentru cele zilnice. Culori plăcute; Articole vestimentare potrivite pentru orice conformație datorită finisajelor îngrijite. Colecția Essentials: îngrijit, fără echivoc, esențial.

GREUTATE MATERIAL

Greutatea materialului: 350 g/m².

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 61% Bumbac, 39% Polietilenă tereftalată Material reiat 87% Bumbac, 12% Polietilenă tereftalată, 1% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
30,49 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii