Hanorac 100 fitness gri bărbați

6999 LEI −27%
5099 LEI

Produs conceput pentru fitness dar și pentru activitățile de zi cu zi.

Croială simplă, cu glugă, un fermoar de sus până jos și 2 buzunare laterale practice, confortabil. Va deveni articolul vestimentar preferat!

Culoare: Gri cositor
Mărime: Ghid de mărimi
+ 50 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Materialul asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Material din bumbac, pentru confort și finețe la atingere.

Căldură

Material plăcut la atingere și călduros.

Informații tehnice

POTRIVITĂ PENTRU FITNESS, DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE ZILNICE

O sesiune la sală, dimineața, o ședință la birou, o plimbare la prânz, o ieșire la cumpărături, timp de calitate petrecut cu familia și prietenii, toate cu același produs confortabil și călduros.
Gama noastră este potrivită pentru mai multe activități.

CONFORTUL ÎNAINTE DE TOATE

Această gamă s-a născut din dorința de a crea un produs sportiv, dar în același timp, potrivit pentru activitățile zilnice. Produs confortabil și plăcut vizual.

DESIGN CLASIC

Design modern potrivit atât pentru activitățile sportive cât și pentru cele de zi cu zi. Potrivit pentru orice anotimp; poate fi purtat și pe timp de iarnă, sub un palton. Mai mult, un fermoar de sus până jos: puteți purta fie cu fermoarul deschis, fie închis. Confort și libertate de mișcare.

MICILE DETALII CARE FAC DIFERENȚA

Croială clasică ideală pentru a sublinia silueta dar și pentru libertate de mișcare. Potrivit atât pentru activitățile sportive cât și pentru cele de zi cu zi. Glugă cu design modern. Buzunare laterale.

Greutatea materialului:

220 g/m².

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 48% Bumbac, 46% Poliester, 6% Elastan Material reiat 58% Bumbac, 38% Poliester, 4% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
17,67 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii