Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde

24999 LEI
8602107

Produs conceput pentru a vă proteja de insecte în timp ce vă relaxați în natură. Hamac din pânză de parașută, ușor de instalat.

Vă protejează de insecte în timpul ieșirilor în natură, puteți dormi fiind protejat de insecte. Rezistent și compact. Sistem de fixare inclus (chingi, carabiniere, bețe)

Mărime:
1 loc
Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție împotriva țânțarilor

Plasă anti-insecte detașabilă, protejează hamacul.40 orificii/cm²

Capacitate de locuire

Ideal pentru 1 persoană de până la 1,90 m și 110 kg.Dimensiuni 2,50 m x 1,46 m.

Confort la somn

Material tip pânză de parașută respirantă, spațiu interior larg.

Montare/demontare

Se poate plia în mai puţin de 5 minute.

Compactare

Acest hamac se compactează la o dimensiune de 35 x 25 x 15 cm.

Transportare ușoară

1,1 kg .

Buzunare

Buzunare mari interioare.

Rezistenţă

Material întărit.

Informații tehnice

Sfaturi pentru instalarea hamacului :

1. Alegeți un spațiu de 3-5 m, între 2 copaci pentru a agăța hamacul. Atenție! A nu se lăsa crengi sau pietre sub acesta, pentru a evita orice accident.2. Între 1,5 m și 1,8 m, agațați chingile cu carabinierele trecându-le în jurul trunchiului. 3.Deschideți bețele și introduceți-le în cele 2 spații special prevăzute, în acest scop, reglați tensiunea.4.Nu prindeți fix de tulpina hamacul: unghiul ideal dintre trunchi și hamac este de 30°.

Vreți să dormiți într-un hamac?

Ideal pentru a vă odihni pe diagonală sau pentru a vă întinde. Această poziție vă va permite să stați întins și să dormiți pe o parte, chiar și pe burtă. Apoi puteți să vă balansați.Nu uitați să vă asigurați bunurile, în geantă sau în hamac, pentru a le proteja de rouă, dar și de micile rozătoare.

Voi avea dureri de spate?

Forma hamacului vă permite să adoptați o poziție de somn naturală.Această poziție poată să reducă din presiunea exercitată pe coloana vertebrală. Aceasta este foarte confortabilă, chiar dacă aveți probleme cu spatele.Este important să rețineți că, în ciuda tuturor acestor beneficii, un hamac nu poate fi soluția pentru problemele de sănătate.Vă sfătuim să consultați medicul.

Poate fi utilizat tot anul?

Acest hamac este conceput pentru utilizarea pe timp de vară, în țările cu climă caldă, deoarece vă permite să stați afară și să vă bucurați de răcoarea nopții. Cu toate acestea, pentru nopți mai reci, este important să folosiți un izopren și un sac de dormit.

Plasă anti-insecte

Organizația Mondială a Sănătății prevede cel puțin 25 perforații pe cm².Cu 40 orificii/ cm², pânza utilizată la acest hamac nu va lăsa insectele să pătrundă.

Zone cu risc de insecte

Dacă mergeți într-o zonă cu o densitate ridicată de țânțari, vă recomandăm utilizarea spray-ului pe bază de ulei esențial de eucalipt citronat sau Icaridină, ca o completare.Într-adevăr, în unele țări, țânțarii pot fi purtători de boli grave, cum ar fi chikungunya, dengue sau malaria.

Pe timp de ploaie

Dacă rămâneți peste noapte într-o zonă care nu este acoperită sau cu un risc de ploaie puternică, vă recomandăm utilizarea unui adăpost în completarea hamacului. Spre exemplu, acest model cântărește 500 g: https://www.decathlon.ro/adapost-trek-900-gri-id_8545743.html

Greutate

Husă: 35 g. Hamac:680 g. Bețe: 180gr. Chingi de agățare reglabile:85 gr fiecare. Carabiniere: 25 g fiecare. Total: 1,1 kg.
Dacă stăpâniți tehnicile de realizare a nodurilor, puteți renunța la chingi și carabiniere, pentru a le înlocui cu o simplă coardă. Chingile și carabinierele sunt prevăzute cu un sistem foarte ușor de detașare.

Garanție

2 ani

Greutate

1.1 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Beţe 100% Fibră de sticlă

Restricții de utilizare

A nu se lăsa la lumina razelor UV, se poate deteriora.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde
Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde
Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde
Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde
Hamac anti-insecte Tropic900 1 persoană Verde

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri