Ghete Rugby Hibrid REVEAL 500 SG teren mixt Verde Damă

19999 LEI

Produs conceput pentru rugby. Adaptat conformației picioarelor feminine.

Joci rugby pe teren mixt de 2-3 ori pe săptămână? Alege ghetele Reveal 500 care asigură dinamism, viteză, susținere și rezistență.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Susținere

Întăriturile interne și șoseta interioară asigură o susținere optimă.

STABILITATE

Crampoane mixte, turnate și cu filet, ce asigură stabilitate.

Rezistenţă

Talpă rigidă și față întărită în zonele sensibile ale picioarelor.

Informații tehnice

Conceperea ghetelor Reveal 500

Conceperea ghetelor Reveal 500 începe acum 3 ani. Obiectivul nostru: conceperea unei perechi de ghete confortabile, rezistente și ușoare, care corespund exigentelor jucătorilor de nivel avansat. În acest scop, echipa noastră s-a asociat cu ambasadori și colaboratori pasionați de rugby. După mai bine de 10 prototipuri realizate, suntem bucuroși să îți prezentăm această pereche de ghete.

Ghete concepute alături de profesioniste

Am conceput aceste ghete alături de colaboratori pasionați, iar testele au fost realizate cu ajutorul jucătoarele profesioniste de la LMRCV, din Elita 1. Prin urmare, jucătoarele care au un standard mai înalt de exigență. Ghetele Reveal 500 au trecut astfel testele realizate în condiții reale de practică.

Ghete testate și validate

Ghetele au fost testate de către Gabrielle Vernier, jucătoare în postura de centru la Blagnac și în echipa Franței. ”Gabrielle a testat și a validat ghetele Reveal 500. Iar rezultatul a fost unul pozitiv.” adaugă Elodie, șef de produs la Offload.

Ghete polivalente

Polivalența ghetelor de rugby este vizibilă de la o simplă privire. Dinamismul acestora este dat de vârful subțire și moale. Ghetele sunt prevăzute cu întărituri în zonele sensibile ale piciorului. Rezistența lor este dată de partea din spate. Aceasta a fost întărită pentru a asigura protecție și susținere. De asemenea, șoseta interioară asigură susținere, iar talpa rigidă se adaptează conformației piciorului.

Talpă Hibridă care poate fi adaptată pentru orice tip de teren și postură

Talpa hibridă a fost concepută pentru a fi adaptată pentru orice tip de teren. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane de 13 mm în față și cu crampoane de 15 mm în spate, care sunt foarte eficiente pe teren cu iarbă. Crampoanele pot fi înlocuite ușor cu unele mai mici pentru a se dapata terenului mixt sau chiar cu crampoane turnate, pentru terenul uscat.

Tipuri crampoane

În funcție de nivelul de aderență și de teren, puteți adapta crampoanele cu filet OFFLOAD, din aluminiu, 11-13-15-18-21mm, vândute la Decathlon. Crampoanele cu filet, din cauciuc, de 13 mm (ref. 8035462) nu sunt compatibile cu acest model de ghete.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 85% Poliuretan, 10% Poliester, 5% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Imagini

Ghete Rugby Hibrid REVEAL 500 SG teren mixt Verde Damă
Ghete Rugby Hibrid REVEAL 500 SG teren mixt Verde Damă
Ghete Rugby Hibrid REVEAL 500 SG teren mixt Verde Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri