QUECHUA

Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii

16999 RON
Ref. : 8544123

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă sau vreme rece. Ghete din piele, ideale și pentru activitățile în oraș din timpul iernii. Design modern și protecție.

Ghete călduroase și impermeabile datorită membranei. Acestea au un design urban, dar care păstrează tehnicitatea ghetelor de drumeție. Șireturile oferă susținere bună.

Culoare: Maro / Gri carbon

 • 35 undefined
 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Temperatură de confort: -4°C. Temperatură limită: -13,5°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

  Aderență

  Tehnologie Snowcontact: aderenţă/ stabilitate optimă pe zăpadă.

  Susținere picior

  Față mid care asigură susținere bună.

  Tracțiune

  Forma și înălțimea crampoanelor de 3,5 mm asigură aderență pe zăpadă.

  Imagini

  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii
  Ghete Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 Copii

  Informații tehnice

  Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

  Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Astfel, măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 70% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă. Temperatură limită: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 10% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

  Cum se întreține încălțămintea din piele?

  - A nu se usca lângă o sursă de căldură.
  - Pe suprafața din piele, a se folosi o perie dură (păr și fibre de alamă) pentru a îndepărta noroiul și murdăria. - A se folosi o perie din crep sau o gumă pentru nubuck pentru a înlătura petele. Dacă petele persistă, a se curăța cu o perie și apă caldă, apoi a se lăsa la uscat. - A se peria din nou cu o perie tare. - A se pulveriza un produs de impermeabilizare. Astfel, pielea își va recăpăta culoarea și strălucirea.

  Ghete respirante pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig.Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

  Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundată în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers).16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

  Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

  Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
  Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

  Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

  Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

  Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

  Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
  Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
  Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării și alegeți modele respirante, pentru a reduce umiditatea. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

  Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

  Cum se usucă interiorul ghetelor?

  Atunci când sunt folosite, ghetele se pot încărca cu umezeală (condens și transpirație).
  Dacă ghetele sunt foarte umede, se recomandă scoaterea branțului, umplerea acesteia cu hârtie mototolită și schimbarea regulată a acesteia. Hârtia va reduce umiditatea și va accelera uscarea. A nu se apropia niciodată ghetele de o sursă de căldură, dar a se pune într-un loc călduros, uscat și ventilat.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  35 : 0.655 kg
  36 : 0.67 kg
  37 : 0.68 kg
  38 : 0.719 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 60% Piele bovine, 30% Poliester, 10% Poliuretan Talpă din 100% Cauciuc sintetic Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Conformație (în special datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  Științe comportamentale și senzoriale.
  Noi testăm în special rezistența cusăturilor, lipirea, toxicologia, rezistența la razele UV și abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Inginerul nostru de testare pe teren și un grup de utilizatori testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri