Reduceri
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13

Ghete Mid Fotbal Agility 900 SG Teren umed Negru-Bordo Adulți

14299 LEI −4%
13699 LEI
*De la ‪08.11.2021‬, în limita stocului disponibil
Cod produs: 8560369

Produs conceput pentru fotbal pe teren umed, de mai mult de 3 ori pe săptămână.

Doriţi o pereche de ghete polivalente, pentru teren umed, cu crampoane din aluminiu? Ghete uşor de încălţat, ce asigură confort, susţinere şi control.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Roşu burgund
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Confort

Interiorul din mesh asigură confort.

Control al mingii

Control al mingii

Datorită grip-ului din vârful piciorului.

Utilizare

Utilizare

Încălţare rapidă, datorită interiorului din 2 părţi, cu chingi.

Susținere

Susținere

2 chingi pentru trecerea șireturilor pe fiecare parte.

STABILITATE

STABILITATE

Aderenţă bună pe teren umed, datorită crampoanelor înşurubate.

Informații tehnice

Uşurinţă la încălţare? Vă prezentăm ghetele MiD Agility 900

Știm, confortul este esențial pe terenul de fotbal. Dar în privința încălțării și descălțării, este puțin mai complicat. De ce vă propunem o pereche de ghete uşor de încălţat? Am creat acest model cu față compusă din 2 părți care se îmbină. Mai mult, am integrat un spațiu special pentru degete, pentru a putea lărgi încălțămintea în timp ce vă încălțați.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground? Explicăm

Ghetele Agility 900 sunt disponibile în 3 modele: HG, SG şi FG. Acestea corespund unui anumit tip de teren: - HG (Hard Ground), pentru teren sintetic: Talpă din cauciuc, cu crampoane mici și numeroase. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: crampoane din TPU ce asigură aderenţă pe gazon. SG (Soft Ground), pentru teren umed. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane din aluminiu.

Doreşti să ştii cum sunt ghetele MiD Agility 900?

Pentru a te concentra doar pe joc, echipa noastră de pasionaţi de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort. Dotată cu branţ preformat cu amortizare din PORON, asigură amortizare la nivelul călcâiului şi al vârfului. Interior fără cusături, pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Merită încercate!

Mai multă susţinere pentru polivalenţă?

Pentru susținere, ghetele au 4 chingi pentru șireturi și 8 orificii plate, cu perforare dublă. Rezultatul? După strângerea șireturilor, acest sistem vă garantează susținere optimă în timpul jocului.

Aderenţă, gamă tehnică Avantaje?

Pentru confort în contactul cu mingea, am ales un material sintetic și rezistent. Pentru aderență pe teren umed, am acordat o atenție specială tălpii: crampoanele rotunde şi poziţia lor asigură aderenţă şi schimbare uşoară a direcţiei, pentru polivalenţă în joc.

Câteva cuvinte din partea echipei

Situată în nordul Franţei, echipa noastră de concepere testează încălţămintea pe terenurile Kipstadium. Câteva sfaturi: "În general, avem 2 perechi: una pentru teren sintetic sau uscat şi una cu crampoane înşurubate, pentru teren umed. Avantajul unei perechi de ghete ce propune mai multe tipuri de talpă este că nu trebuie să ne obişnuim cu mai multe perechi de încălţăminte, în funcţie de teren."

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc). Se poate asorta cu gama de textile asociată ghetelor Agility 900!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Exterior din 100% Poliuretan Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Cum prelungiți durata de viaţă a ghetelor? Uscați-le în aer liber. Nu lăsați încălțămintea în rucsac, mai ales dacă este udă.

TESTE

Modelul Agility 900 MID SG a fost dezvoltat, testat și purtat de mai mulți jucători din Liga 1 și a 2-a din Franța. Ideale pentru nivel avansat.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri