Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați

22999 LEI
8544960

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă și activități zilnice pe timp de iarnă. Ghete călduroase, impermeabile, confortabile, aderente, cu design modern.

Ghete 2 în 1, atât pentru drumeție pe zăpadă, cât și pentru activitățile zilnice. Ghete cu design modern.

Culoare:

Maro / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -6°C. În activitate: -15°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă datorită poziționării și înălțimii crampoanelor de 3mm.

Susținere

Faţă mid și şireturi cu 2 orificii în partea de sus pentru susţinere optimă.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Protecție îmblănită la gleznă pentru a reduce pătrunderea zăpezii.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe timp de iarnă?

În urma unor teste realizate la temperaturi foarte scăzute, pe teren şi în laborator, împreună cu un grup de utilizatori, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită este indicată pe ghete. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Prevăzute cu membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Ghete călduroase, ce mențin pielea uscată. Talpa exterioară, precum și cea intermediară, izolează de frig în contact cu zăpada.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite frecvențe de practicare, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (3mm) asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de antiderapante îți va asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi a materialelor de pe față, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegi pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a te echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, ia în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alege șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: îți recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după fiecare spălare). În magazinele Decathlon sau pe decathlon.ro există o gamă de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normală sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului. Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Informații concepere eco

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Materialul exterior și blănița de la gleznă sunt concepute din poliester reciclat.
Materialul sintetic exterior este din poliester reciclat acoperit cu poliuretan. Chingile și șireturile sunt din poliester reciclat. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului, pentru a reduce consumul de apă.
Talpă din 30% cauciuc reciclat.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 0.7 kg
40 : 0.742 kg
41 : 0.786 kg
42 : 0.833 kg
43 : 0.882 kg
44 : 0.931 kg
45 : 0.983 kg
46 : 1.037 kg
47 : 1.094 kg
48 : 1.1 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 35% Poliuretan, 5% Poliamidă Talpă din 70% Cauciuc, 30% EVA Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați
Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați
Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați
Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați
Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați
Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Maro Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri