Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 U-Warm Bărbați

17999 LEI
8367617

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, practicare ocazională.

Ghete călduroase și impermeabile, cu față înaltă și talpă Snowcontact, pentru aderență bună pe zăpadă.

Culoare:

Negru / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -11°C. În mișcare: -20°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: materiale speciale și striații pe talpă.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă datorită poziționării și înălțimii crampoanelor de 3mm.

Susținere

Față înaltă, cu cârlig pentru șireturi, pentru susținere.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe timp de iarnă?

În urma realizării unor teste la temperaturi foarte scăzute, pe teren şi în laborator, împreună cu un grup de utilizatori, măsurăm rezistenţa termică a ghetelor în repaus (- 11°C) şi în mișcare (-20°C). Temperatura limită este indicată pe ghete. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite frecvențe de practicare, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile?

Impermeabilitatea ghetelor a fost testată în laborator, acestea au fost scufundate în apă, simulând mersul. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 2 000 flexiuni, echivalentul a 4 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Ghetele au talpă SNOWCONTACT, pentru stabilitate pe teren cu zăpadă. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (3mm) asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de antiderapante îți va asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei practicări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi a materialelor de pe față, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegi pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a te echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, ia în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alege șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: îți recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale ghetelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului. În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normală sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a te ajuta să identifici ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului. Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 0.97 kg
40 : 1.016 kg
41 : 1.016 kg
42 : 1.094 kg
43 : 1.156 kg
44 : 1.178 kg
45 : 1.246 kg
46 : 1.266 kg
47 : 1.306 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 70% Cauciuc, 30% Cauciuc Butadien Exterior din 75% Polietilenă tereftalată, 25% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri