Ghete din piele Fotbal VIRALTO IV Premium FG Negru Bărbați

29999 LEI

Produs conceput pentru fotbal pe teren uscat (gazon sau sintetic). Potrivit și pentru cei mai exigenți practicanți.

Treceți la un nivel superior cu ghetele Viralto IV ! Fața din piele și talpa multidirecțională asigură confort optim.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Față din piele premium, întărituri din material sintetic și branț Poron®.

Flexibilitate

Flexibilitate multidirecțională cu tehnologia FLEX-H și sistemul DUAL HARDNESS

CONFORT LA CONTACTUL CU MINGEA

Fața flexibilă și subțire asigură confort în contact cu mingea.

Rezistenţă

Ghetele din piele asigură rezistență optimă.

STABILITATE

Crampoanele rotunde asigură aderență optimă pe iarbă naturală și teren sintetic.

Susținere

Zona gleznei este din material soft-stretch, care ia forma piciorului.

Utilizare

Datorită materialului foarte elastic din zona gleznei, ghetele se încalță ușor.

Reducerea iritaţiilor

Branțul este prevăzut cu un înveliș care reduce riscul de iritare.

Informații tehnice

Cum alegem mărimea ghetelor din piele VIRALTO II?

Pentru a asigura confort optim, se recomandă alegerea unei mărimi mai mici decât cea obișnuită. Într-adevăr, materialul din piele, foarte flexibil și natural, va lua forma la piciorului, spre deosebire de materialele sintetice. Mărimea pe care o porți în mod normal - 1 = mărimea ghetelor VIRALTO IV, care vi se potrivește!Spre exemplu, dacă porți de obicei mărimea 44, pentru ghetele de fotbal VIRALTO IV, îți recomandăm să alegi mărimea 43.

Ghete de fotbal din piele față din piele premium "K-LEATHER" !

Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele. Partea din față a ghetelor de fotbal VIRALTO IV este concepută din piele de cangur. Piele de calitate înaltă. Împreună cu furnizorii noștri, garantăm că folosim cea mai bună piele, pentru zonele ghetei care sunt cel mai des în contact cu mingea.

Tehnologia "FLEX-H" și sistemul "DUAL HARDNESS"

Pentru a vă oferi o flexibilitate optimă în timpul jocului, am dezvoltat și utilizat aceste două concepte.Primul, FLEX-H, pe partea din față a talpii exterioare, permite ca talpa să se deformeze urmând o formă orizontală „H”.A doua, DUAL-HARDNESS, este combinația de material TPU cu durități diferite, oferind mai multă flexibilitate sau suport în funcție de zonele vizate.

"SAFE CARE" - ghetele care protejează piciorul în timpul meciului sau antrenamentului de fotbal?!

Am conceput aceste ghete în colaborare cu un medic ortoped, expert în sport și fotbal profesionist. Astfel, am conceput și am validat cu el diferite concepte, sisteme și tehnologii folosite pe aceste ghete. Pe talpă, spre exemplu, numărul de crampoane, forma lor rotundă și poziția a fost special gândită, pentru a asigura un bun raport între confort și aderență.

Ce înseamnă ”OPTIMAL STRIKE ZONE”?

Suprafața principală de contact cu mingea a fost mărită, datorită unei asimetri a axei de șireturi. Într-adevăr, axa a fost deplasată cu 10° spre exterior, garantând o zonă optimă de control, de pasare și de lovire. În acest mod, vei realiza cele mai bune mișcări tehnice! S-a terminat cu loviturile nereușite, pasele nesigure și loviturile în tribune. Antrenorul și coechipierii vor fi încântați!

Ghete Viralto II confortabile Vă prezentăm:

Acest model este rezultatul unor multitudini de alegeri, într-un singur scop: conceperea ghetelor de fotbal cele mai confortabile de pe piață! Aceste ghete sunt prevăzute cu o față din piele de cangur, în partea din față, cu întărituri din spumă și material fin la atingere la nivelul călcâiului, cu un branț preformat cu pad-uri din Poron®, cu înveliș care previne iritațiile și cu material SOFT-STRETCH de ultimă generație, în zona gleznei, care asigură o bună susținere.

Și dacă îți vorbim despre ghetele VIRALTO?

VIRALTO este noua noastră gamă de produse dedicate fotbalului! Aceasta conține 4 noi modele de ghete de fotbal, concepute pentru a asigura confort și flexibilitate. Două modele sunt din piele și două din material sintetic. Fiecare model asigură avantaje, în funcție de așteptări, exigența și buget. Acestea sunt disponibile cu talpă FG, MG, SG și teren sintetic. Nu mai există scuze pe teren pentru a stăpâni mingea și să intimidați adversarii.

Cum întreținem ghetele din piele VIRALTO IV?

Obișnuiți să lăsați ghetele pline de noroi, în geanta de sport, după antrenament și să le scoateți de acolo abia când intrați din nou pe teren? Spuneți STOP acestui obicei! Pentru a prelungi durata de viață, la fel ca orice altă încălțăminte din piele, ghetele au nevoie de o întreținere minimă. Pentru adepții care spală ghetele sub duș, menționăm că acest lucru nu este recomandat! Se pot curăța cu o perie flexibilă, o cârpă, apă, iar la sfârșit se poate aplica puțină ceară.

Ghetele de fotbal pot avea diferite tipuri de tălpi Iată diferența dintre tălpile ghetelor de fotbal...

Ghetele VIRALTO IV sunt disponibile cu 3 tipuri de tălpi: TF, FG și SG. Ele corespund tipului de teren pe care jucați: - TF (Turf sau sintetic): Ghete pentru teren sintetic! Talpa este din cauciuc, cu numeroase crampoane mici. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: cu crampoane turnate din TPU, pentru iarbă și teren sintetic. - SG (Soft Ground), cu 6 crampoane pe filet, pentru teren moale, cu noroi.

Câteva cuvinte din partea echipei

Având sediul în nordul Franței, echipa de concepere este formată din șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare). Toată această echipă pasionată de fotbal depune toate eforturile, pentru a asigura cele mai bune ghete de fotbal, în funcție de diferite criterii. În prezent, suntem mândri să vă prezentăm ghetele de fotbal Viralto IV, concepute din piele, pentru a asigura confort.

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliester, 40% Leather - Kangaroo - Full Grain, 10% Poliuretan termoplastic Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se scoate din rucsac după fiecare utilizare. A se spăla și a se depozita într-un loc uscat, aerisit. Calapodul din lemn de cedru le-ar putea îmbunătăți rezistența în timp.

Restricții de utilizare

A nu se spăla la mașină, sub jet sau sub duș!

TESTE

Ghetele noastre de fotbal sunt concepute, testate și validate cu jucători de fotbal profesioniști și amatori pentru a garanta produse tehnice de înaltă calitate.

Aprobat de

Ortopedul nostru partener, expert în sport și fotbalist profesional.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Imagini

Ghete din piele Fotbal VIRALTO IV Premium FG Negru Bărbați
Ghete din piele Fotbal VIRALTO IV Premium FG Negru Bărbați
Ghete din piele Fotbal VIRALTO IV Premium FG Negru Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri