KIPSTA

Ghete din piele cu șireturi Fotbal VIRALTO II Turf TF Negru Copii

14999 RON
Ref. : 8787285

Ghetele VIRALTO II din piele asigură confort și se adaptează la conformație. Acestea sunt prevăzute cu o talpă TF, flexibilă și multidirecțională.

Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic.

Culoare: Negru

 • 32 10
 • 33 10
 • 34 10
 • 35 10
 • 36 10
 • 37 10
 • 38 10
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Față din piele, căptușeală și branț preformat.

  Rezistenţă

  Ghete din piele asigură rezistență în timp superioară mediei de pe piață.

  Flexibilitate multidirecțională

  Tehnologia exclusivă FLEX-H asigură flexibilitate multidirecțională.

  Tracțiune

  Talpă cu crampoane multiple, pentru aderență bună pe terenul uscat.

  Amortizare

  Spuma EVA reduce din impactul pe terenul uscat.

  Adaptare la conformație

  Concepute în colaborare cu un medic ortoped Ghete mai largi.

  Susținere picior

  Limba fixată la bază nu se mișcă în timpul practicării de fotbal.

  Utilizare

  Datorită limbii, ghetele se încalță foarte ușor.

  Informații tehnice

  Ghete de fotbal din piele Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele.

  Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele. Partea din față a ghetelor de fotbal VIRALTO II este concepută din piele de vacă. Aceasta este de bună calitate și respectă toate normele în vigoare. În colaborare cu furnizorul nostru, folosim cea mai buna parte a pielii, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă, în zonele în care piciorul intră cel mai des în contact cu mingea.

  Calitatea pielii trebuie întreținută!

  Obișnuiți să lăsați ghetele pline de noroi, în geanta de sport, după antrenament și să le scoateți de acolo abia când intrați din nou pe terenul de fotbal? Spune STOP acestui obicei! Pentru a prelungi durata de viață, la fel ca orice altă încălțăminte din piele, ghetele au nevoie de o întreținere minimă. Am creat un kit de întreținere, pe care îl găsești aici: https://www.decathlon.fr/p/kit-entretien-chaussure-essential/_/R-p-339843?mc=8756736

  Cum alegem mărimea ghetelor din piele VIRALTO II?

  Vârful din piele al ghetelor VIRALTO II permit adaptarea perfectă la conformația piciorului unui copil, deoarece se poate deforma pentru a lua forma piciorului. Prin urmare, este recomandată alegerea unei dimensiuni adaptate (a nu se alege mărime mai mare decât purtați de obicei). Pielea este în mod natural respirantă, iar astfel va asigura ventilare și va reduce mirosurile neplăcute.

  Tehnologia „FLEX-H”

  Pentru a asigura flexibilitate optimă pentru schimbările de direcție, am folosit un concept. Conceptul FLEX-H se află în vârf, pe talpa exterioară și permite deformarea acesteia, urmând forma literei „H”, pe orizontal.

  Ghete concepute în colaborare cu un medic ortoped

  Am conceput aceste ghete în colaborare cu un medic ortoped, expert în sport și fotbal profesionist. Astfel, am conceput și am validat cu el diferite concepte, sisteme și tehnologii folosite pe aceste ghete. Pe talpă, spre exemplu, numărul de crampoane, forma lor rotundă și poziția a fost special gândită, pentru a asigura un bun raport între confort și aderență.

  Precizie datorată „OPTIMAL STRIKE ZONE”

  Cine nu a pierdut controlul mingii sau a unei pase? Acestea nu sunt cauzate de ghete, însă am decis să adăugăm ceva ce ar putea ajuta.
  Cu ajutorul „OPTIMAL STRIKE ZONE” am mărit suprafața de contact cu mingea, prin deplasarea axei de pivotare la 10° spre exterior, ceea ce asigură o zonă de control și o lovire optimă. Nu mai aveți motive pentru care mișcările tehnice nu sunt reușite.

  Ghete Viralto II confortabile Vă prezentăm:

  Acest model este rezultatul unor multitudini de alegeri, într-un singur scop: conceperea unor ghete de fotbal confortabile! Aceste ghete sunt prevăzute cu o față din piele, în partea din față, cu întărituri din spumă și material fin la atingere, la nivelul călcâiului și cu un branț preformat, cu înveliș care previne iritațiile. De asemenea, limba este din piele de vacă, fixată la bază, pentru a nu se mișca și a asigura susținere optimă în timpul practicii sportive.

  TURNATE, TURF, SINTETICE, PE FILET: Tipurile de tălpi pentru ghetele de fotbal

  Ghetele VIRALTO sunt disponibile cu 4 tipuri de tălpi: Ele corespund tipului de teren pe care jucați: - TF (Turf sau sintetic): talpă din cauciuc, pentru teren sintetic sau dur. - FG (Firm Ground): cu crampoane turnate din TPU, pentru iarbă și teren sintetic. - MG/AG: (Artificial): Talpă special concepută pentru teren sintetic. - SG (Soft Ground), cu talpă hibridă și 6 crampoane pe filet, pentru teren moale, cu noroi.

  Personalizare

  Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale atelierelor din magazinele Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc).

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 60% EVA, 40% Cauciuc Butadien Exterior din 60% Poliuretan, 40% Piele integrală de vită Interior din 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se scoate din geanta de sport după fiecare utilizare. A se curăța și a se depozita într-un loc uscat sau în aer liber. Pliculețele pentru îndepărtarea mirosului ar putea prelungi durata de viață a produsului.

  Restricții de utilizare

  A nu se spăla la mașină, sub jet sau sub duș.

  TESTE

  Ghetele de fotbal au fost concepute, testate și validate de tinerii ambasadori și de cluburile partenere, împreună cu 200 de copii, de 4 - 14 ani, care fac parte din Academia Kipsta și contribuie la dezvoltarea produselor pe tot parcursul anului.

  Aprobat de

  Ghetele VIRALTO I sunt concepute și validate de medicul ortoped partener, expert în sport și fotbalul profesionist.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri