KIPSTA

Ghete din piele cu șireturi Fotbal VIRALTO II Turf TF Negru Copii

15999 RON
Ref. : 8787285

Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic.

Ghetele VIRALTO II din pielei asigur─â confort ╚Öi se adapteaz─â la conforma╚Ťie. Acestea sunt prev─âzute cu o talp─â TF, flexibil─â ╚Öi multidirec╚Ťional─â.

Culoare: Negru

 • 32 Produs indisponibil online momentan
 • 33 Produs indisponibil online momentan
 • 34 Produs indisponibil online momentan
 • 35 Produs indisponibil online momentan
 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
+ 159 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Fa╚Ť─â din piele, c─âptu╚Öeal─â ╚Öi bran╚Ť preformat.

  Rezistenţă

  Ghete din piele cu rezisten╚Ť─â ├«n timp superioar─â mediei pie╚Ťei.

  Flexibilitate multidirec╚Ťional─â

  Tehnologia exclusiv─â FLEX-H asigur─â flexibilitate multidirec╚Ťional─â.

  Trac╚Ťiune

  Talp─â cu crampoane multiple, pentru aderen╚Ť─â bun─â pe terenul sintetic.

  Amortizare

  Spuma EVA ajut─â la atenuarea impactului pe teren sintetic.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Concepute în colaborare cu un medic ortoped Ghete mai late.

  Sus╚Ťinere picior

  Limba fixată la bază nu se mișcă în timpul practicării de fotbal.

  Utilizare

  Datorit─â limbii, ghetele se ├«ncal╚Ť─â foarte u╚Öor.

  Informa╚Ťii tehnice

  Ghete de fotbal din piele Model potrivit pentru adep╚Ťii ghetelor de fotbal din piele.

  Model potrivit pentru adep╚Ťii ghetelor de fotbal din piele. Partea din fa╚Ť─â a ghetelor de fotbal VIRALTO II este conceput─â din piele de vac─â. Aceasta este de bun─â calitate ╚Öi respect─â toate normele ├«n vigoare. ├Än colaborare cu furnizorul nostru, folosim cea mai buna parte a pielii, pentru a asigura cea mai bun─â calitate posibil─â, ├«n zonele ├«n care piciorul intr─â cel mai des ├«n contact cu mingea.

  Calitatea pielii trebuie ├«ntre╚Ťinut─â!

  Obi╚Önui╚Ťi s─â l─âsa╚Ťi ghetele pline de noroi, ├«n geanta de sport, dup─â antrenament ╚Öi s─â le scoate╚Ťi de acolo abia c├ónd intra╚Ťi din nou pe terenul de fotbal? Spune STOP acestui obicei! Pentru a prelungi durata de via╚Ť─â, la fel ca orice alt─â ├«nc─âl╚Ť─âminte din piele, ghetele au nevoie de o ├«ntre╚Ťinere minim─â. Am creat un kit de ├«ntre╚Ťinere, pe care ├«l g─âse╚Öti aici: https://www.decathlon.ro/p/kit-intretinere-incaltaminte-sport-essential/_/R-p-339843?mc=8756736

  Cum alegem m─ârimea ghetelor din piele VIRALTO II?

  V├órful din piele al ghetelor VIRALTO II permit adaptarea perfect─â la conforma╚Ťia piciorului unui copil, deoarece se poate deforma pentru a lua forma piciorului. Prin urmare, este recomandat─â alegerea unei m─ârimi adaptate (nu este recomandat─â alegerea unei m─ârimi mai mari dec├ót purta╚Ťi de obicei). Pielea este ├«n mod natural respirant─â, iar astfel va asigura ventilare ╚Öi va reduce mirosurile nepl─âcute.

  Tehnologie ÔÇ×FLEX-HÔÇŁ

  Pentru a asigura flexibilitate optim─â pentru schimb─ârile de direc╚Ťie, am folosit un concept. Conceptul FLEX-H se afl─â ├«n v├órf, pe talpa exterioar─â ╚Öi permite deformarea acesteia, urm├ónd forma literei ÔÇ×HÔÇŁ, pe orizontal.

  Ghete concepute în colaborare cu un medic ortoped

  Am dezvoltat aceste ghete de fotbal cu un ortoped care este expert ├«n sport ╚Öi fotbalist profesionist.Am conceput ╚Öi validat ├«mpreun─â cu el diferitele concepte, sisteme ╚Öi tehnologii utilizate pe aceste ghete de fotbal.Pe talp─â, de exemplu, num─ârul crampoanelor, forma rotund─â ╚Öi pozi╚Ťionarea lor au fost special concepute pentru a garanta cel mai bun raport ├«ntre confortul de utilizare ╚Öi aderen╚Ť─â.

  Precizie datorat─â ÔÇ×OPTIMAL STRIKE ZONEÔÇŁ

  Cine nu a pierdut controlul mingii sau a unei pase? Acestea nu sunt cauzate de ghete, dar am decis s─â ad─âug─âm ceva ce ar putea ajuta.
  Cu ajutorul ÔÇ×OPTIMAL STRIKE ZONEÔÇŁ am m─ârit suprafa╚Ťa de contact cu mingea, prin deplasarea axei de pivotare la 10┬░ spre exterior, ceea ce asigur─â o zon─â de control ╚Öi o lovire optim─â. Nu mai ave╚Ťi motive pentru care mi╚Öc─ârile tehnice nu sunt reu╚Öite.

  Ghete Viralto II confortabile V─â prezent─âm:

  Acest model este rezultatul unor multitudini de alegeri, ├«ntr-un singur scop: conceperea unor ghete de fotbal confortabile! Aceste ghete sunt prev─âzute cu o fa╚Ť─â din piele, ├«n partea din fa╚Ť─â, cu ├«nt─ârituri din spum─â ╚Öi material fin la atingere, la nivelul c─âlc├óiului ╚Öi cu un bran╚Ť preformat, cu ├«nveli╚Ö care previne irita╚Ťiile. De asemenea, limba este din piele de vac─â, fixat─â la baz─â, pentru a nu se mi╚Öca ╚Öi a asigura sus╚Ťinere optim─â ├«n timpul practicii sportive.

  TURNATE, TURF, SINTETICE, PE FILET: Tipurile de t─âlpi pentru ghetele de fotbal

  Ghetele VIRALTO sunt disponibile cu 4 tipuri de t─âlpi: Ele corespund tipului de teren pe care juca╚Ťi: - TF (Turf sau sintetic): talp─â din cauciuc, pentru teren sintetic sau dur. - FG (Firm Ground): cu crampoane turnate din TPU, pentru iarb─â ╚Öi teren sintetic. - MG/AG: (Artificial): Talp─â special conceput─â pentru teren sintetic. - SG (Soft Ground), cu talp─â hibrid─â ╚Öi 6 crampoane pe filet, pentru teren moale, cu noroi.

  Personalizare

  Fiecare juc─âtor este unic. De aceea, te po╚Ťi bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscrip╚Ťionare nume / prenume etc).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 60% Acetat de etilen vinil, 40% Cauciuc butadienic Parte superioar─â din 60% Poliuretan, 40% Piele integral─â de vit─â Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se scoate din geanta de sport dup─â fiecare utilizare. A se cur─â╚Ťa ╚Öi a se depozita ├«ntr-un loc uscat sau ├«n aer liber. Plicule╚Ťele pentru ├«ndep─ârtarea mirosului ar putea prelungi durata de via╚Ť─â a produsului.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se spăla la mașină, sub jet sau sub duș.

  TESTE

  Ghetele de fotbal au fost concepute, testate și validate de tinerii ambasadori și de cluburile partenere, împreună cu 200 de copii, de 4 - 14 ani, care fac parte din Academia Kipsta și contribuie la dezvoltarea produselor pe tot parcursul anului.

  Aprobat de

  Ghetele VIRALTO sunt concepute și validate de medicul ortoped partener, expert în sport și fotbalul profesionist.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri