Ghete din piele Fotbal VIRALTO II MG Negru Bărbați

17999 LEI

Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic și iarbă uscată.

Datorită feței din piele de calitate, tălpii preformate care reduce riscul de iritare și întăriturii din material fin la atingere, ghetele VIRALTO II asigură confort optim!

Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Față din piele, căptușeală din material fin la atingere și branț preformat.

Flexibilitate

Talpă cu punct de pivotare, în zona mediană a piciorului.

CONFORT LA CONTACTUL CU MINGEA

Materialul din piele îmbunătățește flexibilitatea pentru un control mai bun.

Rezistenţă

Ghetele din piele asigură rezistență optimă.

STABILITATE

Crampoane rodunde și goale, pentru aderență bună pe terenul sintetic și natural.

Stabilitate

Limba fixată la bază nu se mișcă în timpul practicării de fotbal.

Reducerea iritaţiilor

Branțurile sunt prevăzute cu un înveliș care reduce riscul de iritare.

Utilizare

Datorită limbii, ghetele se încalță și se ajustează foarte ușor.

Informații tehnice

Cum alegem mărimea ghetelor din piele VIRALTO II?

Pentru a asigura confort optim, se recomandă alegerea unei mărimi mai mici decât cea obișnuită. Într-adevăr, materialul din piele, foarte flexibil și natural, va lua forma la piciorului, spre deosebire de materialele sintetice.
mărimea pe care o porți în mod normal - 1 = mărimea ghetelor VIRALTO II, care vi se potrivește! Spre exemplu, dacă porți de obicei mărimea 44, pentru ghetele de fotbal VIRALTO II, îți recomandăm să alegi mărimea 43.

Ghete de fotbal din piele Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele.

Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele. Partea din față a ghetelor de fotbal VIRALTO II este concepută din piele de vacă. Aceasta este de bună calitate și respectă toate normele în vigoare. În colaborare cu furnizorul nostru, folosim cea mai buna parte a pielii, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă, în zonele în care piciorul intră cel mai des în contact cu mingea.

Ghete concepute în colaborare cu un medic ortoped

Am dezvoltat aceste ghete de fotbal cu un ortoped care este expert în sport și fotbalist profesionist.Am conceput și validat împreună cu el diferitele concepte, sisteme și tehnologii utilizate pe aceste ghete de fotbal.Pe talpă, de exemplu, numărul crampoanelor, forma rotundă și poziționarea lor au fost special concepute pentru a garanta cel mai bun raport între confortul de utilizare și aderență.

Ce înseamnă „OPTIMAL STRIKE ZONE”?

Suprafața principală de contact cu mingea a fost mărită, datorită unei asimetri a axei de șireturi. Într-adevăr, axa a fost deplasată cu 10° spre exterior, garantând o zonă optimă de control, de pasare și de lovire. În acest mod, vei realiza cele mai bune mișcări tehnice! Adio control eșuat, lovituri și pase nereușite. Antrenorul și coechipierii vor fi încântați!

Ghete Viralto II confortabile Vă prezentăm:

Acest model este rezultatul unor multitudini de alegeri, într-un singur scop: conceperea unor ghete de fotbal confortabile! Aceste ghete sunt prevăzute cu o față din piele, în partea din față, cu întărituri din spumă și material fin la atingere, la nivelul călcâiului și cu un branț preformat, cu înveliș care previne iritațiile. De asemenea, limba este din piele de vacă, fixată la bază, pentru a nu se mișca și a asigura susținere optimă în timpul practicii sportive.

Noua gamă de produse VIRALTO

VIRALTO este noua noastră gamă de produse dedicate fotbalului! Aceasta conține 4 noi modele de ghete de fotbal, concepute pentru a asigura confort și flexibilitate. Două dintre aceste modele sunt din piele, iar două sunt din material sintetic. Fiecare model asigură avantaje, în funcție de așteptări, exigența și buget. Acestea sunt disponibile cu talpă FG, MG, SG și Turf. Nu mai există scuze pe teren pentru a stăpâni mingea și să intimidați adversarii.

Cum întreținem ghetele din piele VIRALTO II?

Obișnuiți să lăsați ghetele pline de noroi, în geanta de sport, după antrenament și să le scoateți de acolo abia când intrați din nou pe terenul de fotbal? Spuneți STOP acestui obicei! Pentru a prelungi durata de viață, la fel ca orice altă încălțăminte de piele, ghetele au nevoie de o întreținere minimă. Pentru adepții care spală ghetele sub duș, menționăm că acest lucru nu este recomandat! Se pot curăța cu o perie flexibilă, o cârpă, apă, iar la sfârșit se poate aplica puțină ceară.

Ghetele de fotbal pot avea diferite tipuri de tălpi: TURF (TF), MIXT (MG), (SG);

Ghetele VIRALTO II sunt disponibile cu 3 tipuri de tălpi: TF, MG și SG. Ele corespund tipului de teren pe care jucați: - TF (Turf sau sintetic): pentru teren dur sau sintetic, cu fir scurt. Talpa este din cauciuc, cu numeroase crampoane mici. - MG (Mixte Ground), cu crampoane rotunde și în cruce, pentru teren sintetic și iarbă uscată. - SG (Soft Ground), cu 6 crampoane pe filet, pentru teren moale, cu noroi.

Câteva cuvinte din partea echipei

Având sediul în nordul Franței, echipa de concepere este formată din șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare). Toată această echipă pasionată de fotbal depune toate eforturile, pentru a asigura cele mai bune ghete de fotbal, în funcție de diferite criterii. În prezent, suntem mândri să vă prezentăm ghetele de fotbal Viralto II, concepute din piele, pentru a asigura confort.

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Exterior din 60% Poliuretan, 40% Leather - Bovine - Full Grain Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se scoate din rucsac după fiecare utilizare. A se spăla și a se depozita într-un loc uscat, aerisit. Pentru rezistență în timp, utilizați un calapod (recomandat din lemn de cedru).

Restricții de utilizare

A nu se spăla la mașină, sub jet de apă sau sub duș!

TESTE

Modelul VIRALTO II a fost dezvoltat, testat și validat de numeroși jucători din liga I și a II-a a Campionatului Franței de Fotbal, precum Yannick Cahuzac și Jean Louis Leca, care joacă la echipa RC LENS! Astfel, ghetele corespund așteptărilor pe care le au și cei mai exigenți jucători de fotbal.

Aprobat de

De asemnea, acestea sunt concepute de un medic ortoped, expert în sport și fotbal profesionist.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri