KIPSTA

Ghete din piele Fotbal VIRALTO II MATADOR MG/AG Negru Bărbați

19999 RON
Ref. : 8766088

Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic.

Ghete confortabile și tehnice! Datorită feței din piele de calitate, tălpii cu tehnologie FLEX-H, întăriturii din material sintetic, sistem, pentru a asigura confort optim!

Culoare: Negru

 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 43 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Față din piele, căptușeală din material fin la atingere și branț preformat.

  Rezistenţă

  Ghete din piele cu rezistență în timp superioară mediei pieței.

  Flexibilitate

  Flexibilitate multidirecțională cu tehnologia FLEX-H și sistemul DUAL HARDNESS.

  Confort la contactul cu mingea

  Materialul din piele îmbunătățește flexibilitatea pentru un control mai bun.

  Tracțiune

  Crampoane multidimensionale, pentru aderență bună pe teren sintetic.

  Susținere picior

  Limba fixată la bază nu se mișcă în timpul practicării de fotbal.

  Reducerea iritaţiilor

  Branțurile sunt prevăzute cu un înveliș care reduce riscul de iritare.

  Întreținere ușoară

  Ghetele din piele de calitate înaltă necesită întreținere specială, pentru a rezista în timp.

  Informații tehnice

  Cum alegem mărimea ghetelor din piele VIRALTO II?

  Pentru a asigura confort optim, se recomandă alegerea unei mărimi mai mici decât cea obișnuită. Într-adevăr, materialul din piele, foarte flexibil și natural, va lua forma la piciorului, spre deosebire de materialele sintetice.
  mărimea pe care o porți în mod normal - 1 = mărimea ghetelor VIRALTO II, care vi se potrivește! Spre exemplu, dacă porți de obicei mărimea 44, pentru ghetele de fotbal VIRALTO II, îți recomandăm să alegi mărimea 43.

  Talpă nouă MG/AG: Aderență, stabilitate și confort pe teren sintetic

  2 ani de studiu și cercetări împreună cu experții pentru crearea tălpii noi MG/AG, concepute special pentru teren sintetic cu fir scurt și lung. Crampoane multidimensionale, tehnologie FLEX-H la vârf, pentru o flexibilitate mai bună și aderență îmbunătățită, datorită adăugării unor crampoane.

  Cum întreținem ghetele din piele VIRALTO II?

  Obișnuiți să lăsați ghetele pline de noroi, în geanta de sport, după antrenament și să le scoateți de acolo abia când intrați din nou pe terenul de fotbal? Spune STOP acestui obicei! Pentru a prelungi durata de viață, la fel ca orice altă încălțăminte din piele, ghetele au nevoie de o întreținere minimă. Am creat un kit de întreținere, pe care îl găsești aici: https://www.decathlon.ro/p/kit-intretinere-incaltaminte-sport-essential/_/R-p-339843?mc=8756736

  Ghete de fotbal din piele Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele.

  Model potrivit pentru adepții ghetelor de fotbal din piele. Partea din față a ghetelor de fotbal VIRALTO II este concepută din piele de vacă. Aceasta este de bună calitate și respectă toate normele în vigoare. În colaborare cu furnizorul nostru, folosim cea mai buna parte a pielii, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă, în zonele în care piciorul intră cel mai des în contact cu mingea.

  Tehnologiile „FLEX-H” și sistemul „DUAL HARDNESS”

  Pentru a vă oferi o flexibilitate optimă în timpul jocului, am dezvoltat și utilizat aceste două concepte.Primul, FLEX-H, pe partea din față a talpii exterioare, permite ca talpa să se deformeze urmând o formă orizontală „H”.A doua, DUAL-HARDNESS, este combinația de material TPU cu durități diferite, oferind mai multă flexibilitate sau suport în funcție de zonele vizate.

  Ghete concepute în colaborare cu un medic ortoped

  Am dezvoltat aceste ghete de fotbal cu un ortoped care este expert în sport și fotbalist profesionist.Am conceput și validat împreună cu el diferitele concepte, sisteme și tehnologii utilizate pe aceste ghete de fotbal.Pe talpă, de exemplu, numărul crampoanelor, forma rotundă și poziționarea lor au fost special concepute pentru a garanta cel mai bun raport între confortul de utilizare și aderență.

  Ce înseamnă „OPTIMAL STRIKE ZONE”?

  Suprafața principală de contact cu mingea a fost mărită, datorită unei asimetri a axei de șireturi. Într-adevăr, axa a fost deplasată cu 10° spre exterior, garantând o zonă optimă de control, de pasare și de lovire. În acest mod, vei realiza cele mai bune mișcări tehnice! Adio control eșuat, lovituri și pase nereușite. Antrenorul și coechipierii vor fi încântați!

  Ghete Viralto II confortabile Vă prezentăm:

  Acest model este rezultatul unor multitudini de alegeri, într-un singur scop: conceperea unor ghete de fotbal confortabile! Aceste ghete sunt prevăzute cu o față din piele, în partea din față, cu întărituri din spumă și material fin la atingere, la nivelul călcâiului și cu un branț preformat, cu înveliș care previne iritațiile. De asemenea, limba este din piele de vacă, fixată la bază, pentru a nu se mișca și a asigura susținere optimă în timpul practicii sportive.

  TURNATE, TURF, SINTETICE, PE FILET: Tipurile de tălpi pentru ghetele de fotbal

  Ghetele VIRALTO sunt disponibile cu 4 tipuri de tălpi: Ele corespund tipului de teren pe care jucați: - TF (Turf sau sintetic): talpă din cauciuc, pentru teren sintetic sau dur. - FG (Firm Ground): cu crampoane turnate din TPU, pentru iarbă și teren sintetic. - MG/AG: (Artificial): Talpă special concepută pentru teren sintetic. - SG (Soft Ground), cu talpă hibridă și 6 crampoane pe filet, pentru teren moale, cu noroi.

  Noua gamă de produse VIRALTO

  VIRALTO îmbină 4 modele de ghete pentru fotbal, concepute pentru a oferi confort și flexibilitate. Două dintre aceste modele sunt din piele, iar două sunt din material sintetic. Fiecare model asigură avantaje, în funcție de așteptări, exigența și buget. Acestea sunt disponibile cu talpă FG, MG/AG, SG și Turf. Nu mai există scuze pe teren pentru a stăpâni mingea și să intimidați adversarii.

  Câteva cuvinte din partea echipei

  Având sediul în nordul Franței, echipa de concepere este formată din șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare). Toată această echipă pasionată de fotbal depune toate eforturile, pentru a asigura cele mai bune ghete de fotbal, în funcție de diferite criterii. În prezent, suntem mândri să vă prezentăm ghetele de fotbal Viralto II, concepute din piele, pentru a asigura confort.

  Personalizare

  Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume / prenume etc).

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Exterior din 100% Piele de bovine Interior din 100% Poliester cationic (PES cat)

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se scoate din geanta de sport după fiecare utilizare. A se curăța și a se depozita într-un loc uscat sau în aer liber. Pliculețele pentru îndepărtarea mirosului ar putea prelungi durata de viață a produsului.

  Restricții de utilizare

  A nu se spăla la mașină, sub jet sau sub duș.

  TESTE

  Modelul VIRALTO II a fost dezvoltat, testat și validat de numeroși jucători din Ligue I și Ligue II de la Campionatul Franței de Fotbal, precum Yannick Cahuzac și Jean Louis Leca, care joacă la echipa RC LENS! Astfel, ghetele corespund așteptărilor pe care le au și cei mai exigenți jucători de fotbal.

  Aprobat de

  De asemnea, acestea sunt concepute de un medic ortoped, expert în sport și fotbal profesionist.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri