Ghete din piele cu șiret călduroase impermeabile drumeţie SH100 Warm Gri Copii

16999 LEI
Cod produs: 8645856

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă și activitățile zilnice pe timp de iarnă. Mărimi disponibile: 35-38. Ghete din piele.

Ghete călduroase, impermeabile și concepute eco! Acestea au fața din piele, un design modern și sunt tehnice!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri asfalt / ROZ
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort: -4°C. Temperatură limită: -13,5°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Tehnologie Snowcontact: aderenţă/ stabilitate optimă pe zăpadă.

Susținere

Susținere

Față mid care asigură susținere bună.

ECODESIGN

ECODESIGN

Talpă din 30 % cauciuc reciclat. Căptușeală din material vopsit la sursă.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Astfel, măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 70% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă. Temperatură limită: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 10% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Cum se întreține încălțămintea din piele?

- A nu se usca lângă o sursă de căldură.
- Pe suprafața din piele, a se folosi o perie dură (păr și fibre de alamă) pentru a îndepărta noroiul și murdăria. - A se folosi o perie din crep sau o gumă pentru nubuck pentru a înlătura petele. Dacă petele persistă, a se curăța cu o perie și apă caldă, apoi a se lăsa la uscat. - A se peria din nou cu o perie tare. - A se pulveriza un produs impermeabilizant. Astfel, pielea își va recăpăta culoarea și strălucirea.

Produs conceput eco

Am dezvoltat acest produs abordând un concept eco.Căptușeala interiaoră este vopsită dope-dyed. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.
Talpa este concepută din 30% cauciuc reciclat.

Bocanci respiranți pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig.Ghetele sunt adaptate pentru diferite frecvențe de practicare, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că bocancii noștri sunt 100% impermeabili ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea bocancilor (cu bocancul pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

35 : 0.655 kg
36 : 0.67 kg
37 : 0.68 kg
38 : 0.719 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Piele năbuc vaşetă, 30% Poliester, 10% Poliuretan Talpă din 100% Cauciuc Interior din 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Produse similare

Imagini

Ghete din piele cu șiret călduroase impermeabile drumeţie SH100 Warm Gri Copii
Ghete din piele cu șiret călduroase impermeabile drumeţie SH100 Warm Gri Copii
Ghete din piele cu șiret călduroase impermeabile drumeţie SH100 Warm Gri Copii
Ghete din piele cu șiret călduroase impermeabile drumeţie SH100 Warm Gri Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri