Ghete cu șiret Echitaţie 500 Negru Adulţi

26999 LEI
8512786

Produs conceput pentru echitație pe vreme rece. Ghete din material sintetic și rezistent.

Ghete cu design elegant, ce oferă confort termic. Ghetele 500 se combină perfect cu jambierele 500.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 269 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Confort

Produsul se conformează perfect formei piciorului datorită tăplii turnate.

Rezistenţă

Material sintetic foarte rezistent și talpă cusută în părțile laterale.

Susținere

Elastice pentru adaptare la orice morfologie.

Utilizare ușoară

Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile.

Informații tehnice

Întreţinere

Foarte confortabile. Decupaj simplu și elegant! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Se curăță cu peria și cu un burete umed!
Talpa interioară detașabilă permite adaptarea oricărui tip de branț și este ușor de uscat.

Se asociază cu jambierele 500:

Mai ușoare, confortabile și cu un design elegant, ghetele 500 au avantajul de a se asocia perfect cu jambierele 500, concepute din aceleași materiale. Ghete și mini-jambiere, datorită caracteristicilor noi imaginate de inginerii noștri, ce vă oferă astfel posibilitatea de a purta un ansamblu, potrivit pentru antrenamente și competiții.

Confort optim:

Echipa noastră a creat aceste ghete cu scopul de a oferi confort optim practicanților de echitație. Talpa interioară este detașabilă pentru a accentua această senzație de confort. Încălțămintea oferă, de asemenea, o susțiere optimă, fără a comprima piciorul practicantului.

Ghete flexibile

Practicantul de echitație este, înainte de toate, un sportiv și are nevoie de libertate de mișcare. Iar, atunci când este pe cal, glezna este o articulație destul de solicitată: ghetele 500, datorită materialului din microfibră, oferă flexibilitate. Textura exterioară și dublura interioară, realizate din materiale sintetice, de calitate, însoțesc mișcările călărețului.

Rezistenţă la abraziune

Ghetele 500 au fost concepute pentru a se adapta oricăror condiții de practică la exterior: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate.

Greutate redusă

Echipa noastră de pasionați a avut ca obiectiv crearea unor ghete cu o greutate redusă, care să le permită practicanților să-și mențină echilibrul în scărițe. Astfel, talpa din cauciuc a fost optimizată și este mai ușoară cu câteva sute de grame.

Aspect îngrijit

Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile. Ghetele 500 sunt disponibile în două culori. Au un design elegant și se adaptează perfect piciorului. Materialul sintetic le oferă rezistență, flexibilitate și ușurință la întreținere. Fabricate în Portugalia.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc Exterior din 60% Poliuretan, 40% Poliamidă Interior din 50% Poliamidă, 50% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita la loc uscat. Nu se recomandă uscarea lângă o sursă de căldură.Agățați-le cu susul în jos, pentru uscare rapidă.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri