Ghete Călduroase Impermeabile din piele Drumeţie pe zăpadă SH500 Ultra-Warm Negru Bărbați

39999 LEI
8546262

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Asigură impermeabilitate și confort, datorită materialului din piele.

âImpermeabile.Temperatură de confort de până la -19°C. Aderența pe zăpadă vă va asigura confort maxim în timpul ieșirilor.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -10°C . În activitate: -19°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă datorită poziționării și înălțimii crampoanelor de 5mm.

Susținere

Faţă înaltă, din piele şi şireturi cu 2 cârlige, ce oferă reglare optimă și susținere.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Ghete înalte cu parazăpezi flexibile pe jumătate din înălțime pentru a reduce intrarea zăpezii și a frigului.

Informații tehnice

Produs inspirat din natură :râs, feline de zăpadă.

În natură, animalele au în mod natural anumite caracteristici pentru a se adapta la condițiile din mediul lor de viață: puf și blană care reține aerul pentru a izola de frig și căldură, labe adaptate pentru deplasarea pe diferite tipuri de teren. Râsul este un adevărat rege al zăpezilor și el este animalul care ne-a inspirat în conceperea acestor ghete. Talpă lată care protejează, izolează de frig și permite deplasarea ușoară pe zăpadă.

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Căptușeală călduroasă, pentru protecție eficientă împotriva frigului.
Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură asigură căldură: -10°C static și -19°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghete cu membrană impermeabilă și respirantă Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 și 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp evacuarea transpirației. Față înaltă, ci parazăpezi din material elastic, ce protejează de pătrunderile de zăpadă. Menţin căldura şi pielea uscată.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (5mm) asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor se adaptează perfect terenului cu zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

De ce să alegeți ghete din piele pentru drumeție pe zăpadă?

Piele confortabilă, rezistentă.
Material impermeabil în mod natural. Încălțămintea din piele este călduroasă iarna, dar asigură temperatura optimă și pe vreme răcoroasă.Pentru întreținerea ghetelor, folosiți o perie moale.

Ce șosete să alegeți pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 1.16 kg
40 : 1.25 kg
41 : 1.212 kg
42 : 1.286 kg
43 : 1.35 kg
44 : 1.382 kg
45 : 1.428 kg
46 : 1.482 kg
47 : 1.5 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 60% Cauciuc, 40% Poliuretan Exterior din 60% Piele bovine, 30% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Ghete Călduroase Impermeabile din piele Drumeţie pe zăpadă SH500 Ultra-Warm Negru Bărbați
Ghete Călduroase Impermeabile din piele Drumeţie pe zăpadă SH500 Ultra-Warm Negru Bărbați
Ghete Călduroase Impermeabile din piele Drumeţie pe zăpadă SH500 Ultra-Warm Negru Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri