Gheată interioară clăpari EVOFIT

32999 LEI

Produs conceput pentru a înlocui gheata interioară a clăparilor de schi. Gheata interioară EVOFIT se adaptează la majoritatea modelelor de schiuri de pe piață.

Gheata interioară EVOFIT se adaptează la majoritatea modelelor de schiuri de pe piață. Înlocuiește cu succes gheata interioară uzată a clăparilor, pentru a vă bucura din nou de susținere și confort.

Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Susținere

Asigură susținere optimă, grație formei sale.

Adaptare la conformație

100% termoformabilă, pentru a se adapta formei piciorului și carcasei.

Confort

Calitatea spumei utilizate asigură susținere și confort.

Informații tehnice

EVOFIT LINER = GHEATĂ INTERIOARĂ TERMOFORMABILĂ

Datorită conceptului Evofit, clăparii de schi se vor adapta perfect la forma piciorului.Concept original, ce acoperă optim gamba, adaptându-se la forma acesteia. Am testat diferite tipuri de grosimi de spumă termoformabilă, pentru a proteja zonele de risc de la maleolă și metatarsiene. Datorită formei ghetei interioare, nu mai este nevoie să strângeți foarte tare clăparii, pentru o susținere optimă.

DE CE SĂ SCHIMBI ȘOSETA INTERIOARĂ A CLĂPARILOR?

Primul motiv care determină schimbarea ghetei interioare este deteriorarea mai rapidă a acestuia (față de carcasa clăparilor).
Clăparii nu mai sunt confortabili, iar piciorul se mișcă prea mult! Gheata interioară Evofit este o alternativă excelentă pentru a evita schimbarea clăparilor. Spumă EVA, pentru confort. Dacă resimțiti în continuare puncte dureroase, puteți modela șoseta la cald, tasând zonele care vă incomodează.

De ce este utilă termoformarea?

Unele şosete interioare sunt din spumă termoformabilă, ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi, pentru a lua forma piciorului. Acest lucru permite compatibilitate între şosetă, carcasă şi confort. Vă recomandăm să nu luați decizia de a schimba șoseta interioară instant, mai schiați cel puțin 2 zile, pentru a vedea dacă într-adevăr este nevoie.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 10 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 15 minute.Sunteţi gata pentru schi!

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor

Pentru a deschide cât mai larg clăparii, trageți la maximum de orificiile in și out. Atenție! Atunci când puneți limba clăparilor înapoi, respectați partea interioară și cea exterioară.

Ce puteți face pentru a evita durerile la picioare?

1/ Alegeți șosete de schi tehnice, pentru a evita punctele de presiune și a permite circulația normală a sângelui.
2/ Alegeți un model de talpă care să se adapteze piciorului. Puteți cere sfatul specialiștilor din magazinele Decathlon!
3/ Termoformați gheata interioară.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% EVA Interior din 100% Poliester Căptuşeală caldă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri