Gel Energizant HYDROGEL+ Piersică 4 x 62g

2999 LEI
965718

Produs conceput pentru a oferi un aport de energie în timpul activităţilor sportive intense (de peste 3 ore).

Vă este greu să mâncați în timp ce depuneți efort? Datotită texturii sale lichide, gelul este ușor de consumat, aducând un aport de energie, pentru a vă depăși limitele.

Aromă:

Piersică

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

Aport de 94 kcal și 23 g de glucide (zahăr, maltodextrină) pe gel.

Reducerea oboselii

Vitaminele B3, B6, şi C reduc oboseala.

Antioxidant

Vitamina C protejează împotriva efectelor oxidante ale stresului.

Deschidere/ închidere

Modul de deschidere ușoară, nu creează decât un singur deșeu.

Compoziție

Conține 102 mg de sodiu, 240 mg de BCAA.

Informații tehnice

Produs conceput pentru a rezista la efort

Conceput pentru a rezista la efort de mai mult de 3 ore, gelul asigură aport de energie în competițiile lungi (curse de trail, triatlon, ciclism sau maraton). Zahâr cu intensitate redusă. Maltodextrina asigură aport de energie. BCAA (aminoacizi esențiali), constituenții proteinelor musculare, se regăsesc printre ingrdientele gelului. Aportul acestora este important pentru musculatură. Pentru mai multe informații, vezi ingredientele.

În ce moment trebuie să consum gelul energizant?

Pentru a compensa pierderea de energie în timpul efortului, se recomandă consumul regulat al unui gel energetic la fiecare 45 de minute. Contrar gelurilor clasice, acesta nu trebuie consumat cu apă. Foarte practic dacă nu aveți apă la îndemână!

Ce pot consuma pe lângă gel?

Nutriționiști recmandă 60g de glucide (=zahăr) pe oră de sport, pentru activitățile sportive intense (de peste 3 ore).Gelul de 62g, care conține 23g de glucide, dintre care 8,3g de zahăr simplu. Se recomandă consumul a 500ml de băutură izotonică pe oră, pe lângă gel. Nu aveți un suport pentru bidonul de apă? Puteți consuma gelul singur, de 2-3 ori pe oră.

Compoziția, originea și reglementarea produsului

Geluri fabricate în Franța. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Gel Energizant HYDRO GEL. Gel pe bază de glucide, bogat în vitaminele B3, B6, B1 şi zinc. Conţine BCAA. Gust de piersică. Ingrediente: apă, maltodextrină derivată din grâu, zahăr, citrat de sodiu 0,70% (UE), acid malic, L-Leucină 0,26% (China), pudră de suc de acerola(UE), aromă naturală, cafeină % (Non-UE), vitemine (UE) [nicotinamidă (B3), clorhidrat de piridoxină(B6) și tiamină(B1)], L-Izoleucină 0,07% (China), L-Valina 0,07% (China), conservant (sorbat de potasiu). Poate conţine urme de: fructe în coajă tare și soia.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și răcoros.

TESTE

Gama de băuturi izotonice a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 perosane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri