Troler Fotbal Essential 105 L Negru

32999 LEI
8753748

Produs conceput pentru transportarea echipamentului în timpul deplasărilor. Geantă cu volum mare.

Doriți să depozitați și să transportați ușor echipamentul sportiv? Echipele noastre au dezvoltat această geantă pe roți de 105L, rezistentă și practică.

Culoare:

Negru / Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
105L
Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate

Volum 105 L. Dimensiuni: 75*39*36 cm.

Compartimente

4 compartimente (2 principale și 2 mai mici).

Rezistenţă

Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensă.

Stability

Sistem ce asigură stabilitatea genții în poziție verticală.

Protecția conținutului

Fermoare, pentru a adăuga un antifurt.

Aerisire conținut

Orificii de ventilare pentru buzunarul destinat încălțămintei.

Personalizare

Buzunar și carton pentru notarea informațiilor personale.

Informații tehnice

Concepere

Pentru transportarea echipamentului de sport aveți nevoie de o geantă organizată. Geanta Essential 105 L este suficient de încăpătoare și prevăzută cu buzunare ingenioase. Astfel compartimentul principal se poate împărți în 2, pentru a izola încălțămintea de lucrurile curate. Elasticul de susținere permite păstrarea lucrurilor călcate atunci când geanta este în poziție verticală. Am inclus și 2 buzunare mai mici, pentru obiecte de mici dimensiuni.

Dimensiuni și greutate

Înălțime = 36 cm
Lungime = 75 cm
Lățime = 39 cm.
Greutate = 4,260 kg.

Concept eco

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă.Pentru a reduce impactul asupra mediului, am vopsit doar un singur material din cele două, reducând astfel consumul de apă. Interiorul genții este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și un fir nevopsit), care permite reducerea impactului de CO² cu 8%.

Teste de laborator

Geanta a fost supusă unor teste de rezistență la apă, la deplasare (32 km) și decolorare consecutivă, pentru a verifica păstrarea formei și a culorii, a impermeabilității pe timp de ploaie ușoară și rezistență în timpul transportului. Aceste teste au fost efectuate în mod regulat în diferite laboratoare și confirmă faptul că nevoile noastre de exigență pentru calitate sunt respectate în lanțul de concepere.

De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină. A se goli înainte de depozitare.

TESTE

Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului, testul de obstacole, pentru a garanta durata de viață a roților.

Aprobat de

Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri