KIPSTA

Troler Fotbal Essential 105 L Albastru

32999 RON
Ref. : 8753746

Doriți să depozitați și să transportați ușor echipamentul sportiv? Echipele noastre au dezvoltat această geantă pe roți de 105L, rezistentă și practică.

Produs conceput pentru transportarea echipamentului în timpul deplasărilor. Geantă cu volum mare.

Culoare: ALBASTRU / Bleumarin

105L 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Volum 105 L. Dimensiuni: 75*39*36 cm.

  Compartimente

  4 compartimente (2 principale și 2 mai mici).

  Rezistenţă

  Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensă.

  Stabilitate

  Sistem ce asigură stabilitatea genții în poziție verticală.

  Protecția conținutului

  Fermoare, pentru a adăuga un antifurt.

  Aerisire conținut

  Orificii de ventilare pentru buzunarul destinat încălțămintei.

  Personalizare

  Buzunar și carton pentru notarea informațiilor personale.

  Informații tehnice

  Concepere

  Pentru transportarea echipamentului de sport aveți nevoie de o geantă organizată. Geanta Essential 105 L este suficient de încăpătoare și prevăzută cu buzunare ingenioase. Astfel compartimentul principal se poate împărți în 2, pentru a izola încălțămintea de lucrurile curate. Elasticul de susținere permite păstrarea lucrurilor călcate atunci când geanta este în poziție verticală. Am inclus și 2 buzunare mai mici, pentru obiecte de mici dimensiuni.

  Dimensiuni și greutate

  Înălțime = 36 cm
  Lungime = 75 cm
  Lățime = 39 cm.
  Greutate = 4,260 kg.

  Concept eco

  Vopsirea materialelor textile necesită multă apă.Pentru a reduce impactul asupra mediului, am vopsit doar un singur material din cele două, reducând astfel consumul de apă. Interiorul genții este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și un fir nevopsit), care permite reducerea impactului de CO² cu 8%.

  Teste de laborator

  Geanta a fost supusă unor teste de rezistență la apă, la deplasare (32 km) și decolorare consecutivă, pentru a verifica păstrarea formei și a culorii, a impermeabilității pe timp de ploaie ușoară și rezistență în timpul transportului. Aceste teste au fost efectuate în mod regulat în diferite laboratoare și confirmă faptul că nevoile noastre de exigență pentru calitate sunt respectate în lanțul de concepere.

  De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină. A se goli înainte de depozitare.

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului, testul de obstacole, pentru a garanta durata de viață a roților.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri