Reduceri
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi

Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi

79999 LEI −20%
63999 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru snowboard. Geacă rezistentă și polivalentă!

Geaca de snowboard SNB 900 este concepută pentru a rezista la toate solicitările (impermeabilitate 20 000 mm), cu strângere a mânecilor automată şi glugă compatibilă cu cască.

Culoare: Albastru petrol închis / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 639 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

Impermeabilitate

Membrană de 20 000 mm, 100% cusături etanșe.

Libertate de mișcare

Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

Căldură

Vatelină similară umplutură puf, reciclată în proporție de 70%: 80 g/m2.

Respirabilitate

Material respirant şi ventilare mecanică (RET = 4.94).

Reglabil

Glugă 3D, strângere automată la încheieturi.

Buzunare

6 buzunare: 2 mâini, 2 piept, 1 media, 1 skipass.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Mâneci și manșete ergonomice.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii


Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 188 cm. Măsurile sunt următoarele:Talie: 95 cm
Circumferință piept: 106 cm
Lungime brațe: 64 cm

Siguranță

Produsul este prevăzut cu un sistem RECCO, pentru o căutare mai ușoară în caz de avalanșă.

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa gecii

Garantăm produsele noastre 5 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre, pentru a garanta o rezistență cât mai bună de-a lungul trecerii timpului.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.).Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Material cerat

Materialul principal al jachetei este un material numit WAXÉ. Materialul se uzează în timp. Jacheta este astfel reprezentarea stilului dumneavoastră. Materialul nou poate avea o nuanță puțin diferită comparativ cu cea din poza de prezentare.

Produs practic

Această geacă este concepută de către pasionaţi de snowboard. În plus faţă de materialele care asigură rezistenţă, am adăugat un sistem de reglare a mânecilor automat pentru mănuşi. Nu mai este nevoie să pierdeţi timpul pentru a strânge mânecile. Interiorul gecii este din material mesh 3D respirant şi foarte confortabil.

Acest produs mă va proteja de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă este realizată din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final, am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida impermeabilitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă. Cusături etanșe pe întreg produsul.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

Cum menţine geaca de schi căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub geacă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrărilor de zăpadă în jachetă

Gecile noastre sunt prevăzute cu o protecție para-zăpadă elastică, ce se reglează pe talie. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, geaca ermetică împiedică infiltrarea zăpezii.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe produs sunt diferite ?

Pantalonul este prevăzut cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 20 000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe geacă este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Umplutură 100% Poliester Material exterior 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliamidă Căptuşeala secundară 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Aprobat de

Şef de produs Freeride World Qualifier şi pasionaţi de snowboard şi schi.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi
Geacă Snowboard/schi 900 Albastru Petrol Bărbaţi

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
69,77 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii