Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii

18999 LEI
8587921

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Îl însoțește pe copil în progresul pe pârtie și în creșterea în înălțime.

Geaca 500 este precum cea de adulţi: are protecție para-zăpadă, este impermeabilă, are căptuşeală călduroasă. Datorită reglării mânecilor în lungime, geaca poate fi purtată 2 ani.

Culoare:

ROŞU / Indigo închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Umplutură vatelină 150 g/m². Căptușeală din polar. Protecție para- zăpadă.

Impermeabilitate

Foarte bună: strat protector (5000 mm), cusături principale etanşe. Glugă.

Reglabil

Lungime reglabilă.Manșete strânse prin benzi cu arici.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Confort

Căptușeală călduroasă.

Buzunare

3 buzunare securizate, dintre care 1 pentru skipass.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Concept PULL’N FIT ZIP mâneci

Conceptul inovator PULL’N FIT permite ajustarea ușoară și precisă a lungimii mânecilor gecii de schi, pentru a se adapta perfect conformației copilului. În interiorul mânecilor, sistemul cu nasturi permite ajustarea lungimii mânecii la brațul copilului. Geacă ce poate fi purtată cel puțin 2 ani!

Protecție para-zăpadă

Material de protecție zăpadă în talie. În cazul acestei geci, aceasta se închide automat atunci când copilul închide geaca. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal - Parte superioară 100% Poliamidă Material principal - Parte inferioară 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Căptuşeala secundară 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
21,01 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre