Geacă schi 180 Negru-Alb Damă

19999 LEI
Cod produs: 8547153

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Asigură căldură și confort!

Impermeabilitatea acestei geci este îmbunătățită prin cusături principale etanșe.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Alb
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Bună: strat protector (3000 mm) și cusături principale etanşe.

Căldură

Căldură

Izolare termică din vatelină.

Reglabil

Reglabil

Gluga, mânecile și parte inferioară a gecii sunt reglabile.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material respirant.

Hidrofobie

Hidrofobie

Material exterior hidrofob.

Buzunare

Buzunare

4 buzunare: 2 pentru mâini, 1 interior, 1 pentru skipass.

Confort

Confort

Guler călduros și moale.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Protecție fermoar, cu magnet.

Informații tehnice

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vată reciclată (60g/m² pe brațe și 100g/m² pe corp). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutura jachetei, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

Tratarea înseamnă aplicarea unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum se măsoară impermeabilitatea materialului?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 5000 mm rezistă la presiunea exercitată de 5000 mm de apă.

Protecție împotriva intemperiilor

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca dispune de material impermeabil. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați jacheta la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute.De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă o jachetă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Indicele RET al gecii 150 este 7. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Croiala gecii 150

Croială Regular. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

Partea inferioară este reglabilă, precum și manșetele elastice care limitează intrarea zăpezii și a aerului rece în interior, în timpul căzăturilor.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Parte superioară - Material principal 100% Poliamidă Parte inferioară - Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Blană sintetică 90% Acril, 10% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc, apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig, etc.). Echipele de design se asigură că produsul corespunde activității sportive pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă
Geacă schi 180 Negru-Alb Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri