Geacă Schi Freeride FR500 Albastru Damă

54999 LEI

Produs conceput pentru schi freeride (practicare consecventă). Geacă rezistentă și ultra-funcțională.

Chiar dacă ninge și este frig, vata și etanșeitatea jachetei vă protejează!Jachetă călduroasă, cu orificii de ventilare și mesh 3D! Zonele de ventilare și materialul mech 3D asigură confort în orice condiții de practicare.

Culoare: Albastru cenușiu
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană de 10000 mm, 100% cusături etanșe, fermoare impermeabile.

Respirabilitate

Membrană RET12, mesh 3D, orificii pentru evacuarea transpirației.

Libertate de mișcare

Croială largă, pentru libertate de mișcare.

Căldură

Vată 150g/m² (bust), 60g (brațe), care asigură protecție împotriva frigului.

Buzunare

4 buzunare: 2 pentru mâini,1 piept (interior), 1 buzunar pentru skipass (braț).

Adaptare la conformație

Glugă reglabilă 3D, care se poate pune sub cască.

Reperare

Sistem Recco®, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

Informații tehnice

Funcții complementare

Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, dintr-un simplu gest, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
Strângere la încheieturi și manșete cu orificii pentru degetul mare, pentru a limita intrarea zăpezii în mânecă.Sistem de strângere în partea inferioară a jachetei și protecție anti-zăpadă. Mesh 3D la spate, pentru o evacuare mai bună a transpirației

Manşete

Manşete ce nu permit pătrunderea zăpezii, pentru a menţine căldura şi pielea uscată, în caz de cădere în zăpadă.

Glugă

Manşete ce nu permit pătrunderea zăpezii, pentru a menţine căldura şi pielea uscată, în caz de cădere în zăpadă.

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Acest tratament trebuie să fie activat de-a lungul duratei de viață a produsului. Toate jachetele impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10000 mm de apă.

Respirabilitate

Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foart respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

Ce este un material cu membrană sau aplicat?

Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o dublură, pentru protecţie. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Are avantajul că este flexibil, mai uşor, mai rezistent şi mai respirant.

Impermeabilitate/test duș

Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

Cum se obţine un produs impermeabil?

Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride.Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

Ce este sistemul RECCO®?

100% din jachetele şi pantalonii Freeride et All Mountain sunt echipaţi cu sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

Tutorial spălare produs impermeabil

După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului.Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Buzunar 76% Poliamidă, 24% Elastan Strat protector 100% Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

TESTE

Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Schi Freeride FR500 Albastru Damă
Geacă Schi Freeride FR500 Albastru Damă
Geacă Schi Freeride FR500 Albastru Damă
Geacă Schi Freeride FR500 Albastru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
64,01 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii