Geacă schi Freeride FR 900 Kaki Bărbați

79999 LEI
Cod produs: 8587029

Produs conceput pentru schi freeride și schi de tură, practicare intensivă.

Sunteţi pasionaţi de Freeride şi practicaţi tot sezonul? Impermeabilă şi respirantă, această geacă răspunde așteptărilor dumneavoastră.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri albăstrui închis
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă (15000 mm). Cusături 100% etanşe. Glugă 3D.

Respirabilitate

Respirabilitate

Membrană ce permite evacuarea transpirației RET 12. 3 fermoare de ventilare.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Croială largă, mâneci preformate pentru libertate de mișcare.

Căldură

Căldură

Impermeabilă. Pentru căldură, trebuie adăugat un al 2-lea strat.

Durabilitate

Durabilitate

Material rezistent pentru freeride intensiv.

Buzunare

Buzunare

7 buzunare: 2 pt.mâini, 2 la piept (1 intern, 1 extern), 2 plasă, 1 skipass.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Fermoar de ventilare în față, pentru acces simplu și rapid.

Reglabil

Reglabil

Mâneci strânse prin benzi velcroGlugă reglabilă 3DMaterial protecție zăpadă.

Informații tehnice

Glugă 3D

Glugă 3D, ușor de reglat. Croiala glugii este concepută pentru a asigura libertate de mișcare în timpul activității. Compatibilă cu purtarea unei căști. Glugă preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro perforat, pentru a facilita respiraţia şi a proteja faţa.

Manşete

Manșete foarte largi şi reglabile pentru a sta deasupra mănuşilor, pentru a vă proteja de zăpadă, a menţine piele uscată şi a asigura căldură. Manșete din elastan cu orificii pentru degetul mare, pentru etanșeitate la nivelul mănușilor/jachetei.

Ventilare

Ventilarea joacă un rol important în evacuarea transpirației. Din acest motiv, această geacă este prevăzută cu 3 fermoare de ventilare (35cm la mărimea L). În plus, fermoarul de ventilare din față asigură o ventilare rapidă.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar etanş.
1 buzunar interior piept, cu fermoar etanș.
1 buzunar exterior piept, cu fermoar etanș.
1 buzunar la nivelul umărului stâng, pentru skipass, cu fermoar etanș. 2 buzunare interioare cu plasă, pentru acces rapid.

Croială

Croiala largă și mânecile preformate asigură libertate de mișcare. Acestă geacă este concepută din 2 materiale,pentru a garanta fluiditate și libertate de mișcare.

Ce trebuie să purtați la schi?

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: 1 lenjerie de corp, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii. Primul strat termic: lenjeria de corp permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi, în timp ce stratul al doilea asigură căldură (este cazul jachetelor din puf, polarelor).

Al 3-lea strat termic

Protecţie împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt) împiedicând intrarea acestora (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al jachetelor căptușite, completând astfel stratul al doilea.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

Materialul parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza gecii. Acesta împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Poate fi asociat unui pantalon, datorită celor 3 orificii, cu capsă.

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări. Toate jachetele impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 15000 mm rezistă la presiunea exercitată de 15000 mm de apă.

Respirabilitate

Pentru a afla dacă un material este respirant, i se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foart respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

Ce este un material cu membrană sau aplicat?

Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o căptușeală, pentru protecţie. Membrana este un fel de strat plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Acesta are avantajul că este flexibil, mai uşor, mai rezistent şi mai respirant.

Impermeabilitate/test duș

Această jachetă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

Cum se obţine un produs impermeabil?

Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

Notă comparativă a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcţie de ciclul de viaţă al produsului şi diferiţi indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Ce este sistemul RECCO®?

100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

Tutorial spălare produs impermeabil

După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului.
Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM

După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Jug 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliamidă Căptuşeala secundară 85% Poliamidă, 15% Elastan Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

TESTE

Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

Aprobat de

O echipă de clienți, colaboratori Decathlon, ambasadori practicanți de schi freeride.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi Freeride FR 900 Kaki Bărbați
Geacă schi Freeride FR 900 Kaki Bărbați
Geacă schi Freeride FR 900 Kaki Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri