Geacă schi de tură Gri Bărbați

84999 LEI
8512091

Produs conceput pentru schi de tură, indiferent de condițiile climatice.

Indiferent de condițiile meteo, această geacă este impermeabilă, prevăzută cu o glugă ce se poate purta deasupra căștii și cu o protecție para-zăpadă detașabilă.

Culoare:

Gri carbon / Gri perlă

Mărime: Ghid de mărimi
+ 849 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Greutate mărimea M = 585 g, material ușor și rezistent = 124 g/m2

Libertate de mișcare

Material stretch, coate preformate.

Impermeabilitate

Material care rezistă la 15 000 mm presiune apă.

Buzunare

Volum adaptat pentru a depozita piei de focă.

Polivalență

Material detașabil protecție zăpadă, cu închidere.

Informații tehnice

Impermeabilitate produs

Impermeabilitatea gecii a fost testată sub o ploaie de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

Impermeabilitate material

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie). Cu o impermeabilitate echivalentă a 15 000 mm, această geacă oferă un nivel de impermeabilitate foarte ridicat.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer, numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. Se consideră că:- RET < 9 = materialul este foarte respirant
- 9 < RET < 12 = materialul este respirant
- RET > 12 = materialul este puțin respirant
Această geacă are un indice RET de 10.

Glugă

Volumul glugii a fost conceput pentru a putea fi purtată deasupra căștii. Pentru noi, conceperea de produse adaptate practicării sportului nostru este obiectivul principal. Reglarea în înălțime și adâncime permite ajustarea volumului în funcție de nevoie (cu sau fără cască).O vizieră semi-rigidă permite îmbunătățirea protecției frunții și ochilor.Gulerul poate fi ridicat, pentru a oferi protecție eficientă a feței.

Buzunare

În exterior: 2 buzunare mari, cu fermoare impermeabile. Volumul acestor buzunare este suficient pentru a depozita pieile. De asemenea, geaca este prevăzută cu un mic buzunar securizat pe braț, pentru un card bancar sau pentru skipass.În exterior: 1 buzunar cu fermoar, pentru telefon. Buzunarele sunt poziționate pe piept, pentru acces rapid.

Ventilare

Geaca este prevăzută cu orificii de ventilare sub brațe, pentru ventilare optimă atunci când urcați și vă este foarte cald. Vă recomandăm să le deschideți la urcare, pentru a evita să transpirați foarte mult și nu uitați să le închideți la coborâre, pentru a limita pătrunderea aerului rece în interior.

Fustă para-zăpadă

Această geacă este prevăzută cu fustă para-zăpadă, pentru a evita pătrunderea zăpezii în interior. Dacă nu aveți nevoie de acestă fustă, o puteți detașa ușor, grație fermoarului.

Recomandări de întreţinere

A se spăla la 30°C. Alegeți detergent lichid și nu utilizați balsam. Închideți fermoarele înainte de a introduce produsul în mașina de spălat. Tratamentul hidrofob trebuie reînnoit la fiecare spălare. Gama completă de produse concepute pentru întreţinerea materialelor impermeabile şi respirante se găseşte în toate magazinele Decathlon. Aceste produse prelungesc durata de viaţă a articolelor vestimentare.

Croială ergonomică

Această geacă are o croială ușor largă, pentru a purta o jachetă din puf pe dedesubt. Coatele sunt preformate, pentru a asigura libertate de mișcare.Gluga asigură libertate de mișcare și nu limitează câmpul de vizibilitate.

Sistem RECCO®

Sistemul RECCO® este o tehnologie din 2 părți, ce se regăsește la majoritatea echipelor de salvare la munte. Detectorul emite un semnal direcţional. Reflectorul RECCO® integrat în geacă trimite acest semnal. Echipele de prim ajutor captează un semnal sonor care îi direcţionează către persoana înzăpezită. Înainte de a practica acest sport, este absolut necesar să cereți informații de la persoanele specializate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 76% Poliamidă, 24% Elastan Membrană 100% Poliuretan

TESTE

Această geacă a fost testată de către echipa de concepere în timpul iernii 2019-2020.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați
Geacă schi de tură Gri Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
42,34 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre