Geacă impermeabilă călduroasă schi 900 Albastru-Alb Copii

37999 LEI −18%
30799 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8587851

Vreţi să faceţi performanţă? Produs conceput pentru a progresa pe pârtie.

Această jachetă de schi este foarte concentrată: membrană impermeabilă, căldură, material elastic şi respirabilitate datorită fermoarelor de ventilare.

Culoare:

albastru electric / Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 307 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vată150g/m². Căptuşeală cu plasă.Bandă protecție gât.Protecție zăpadă.

Impermeabilitate

Excelentă: membrană 8000 mm, cusături 100% etanşe. Glugă detaşabilă.

Respirabilitate

Membrană respirantă. Fermoare de aerisire.

Reglabil

Fixare încheieturi. Strângere la bază. Material para-zăpadă.

Buzunare

5 buzunare - 1 pentru skipass,1 interior cu fermoar, 1 interior pentru ochelari.

Durabilitate

Material rezistent. Cusături în relief.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vată pentru izolare termică

Izolarea termică permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Jacheta se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wed'ze utilizează izolarea cu vată pentru a menţine căldura. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer, în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vată mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Membrana

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Este hidrofobă, nu permite infiltrarea apei (zăpadă, ploaie, etc.) lăsând în acelaşi timp transpiraţia să se evacueze.

Cusături 100% etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzile adezive și impermeabile sunt plasate pe toate cusăturile produsului, în interiorul jachetei, pentru ca aceasta să prezinte o impermeabilitate optimă.

Fermoare de aerisire

Orificiile de ventilare sunt cu fermoar. Permit reglarea nivelului de circulație a aerului, pentru confort la utilizare. Jacheta este prevăzută cu fermoare frontale de ventilare, de-o parte şi de alta a fermoarului principal.

Rezistenţă

Știm câtă energie se consumă în timpul activităților în zăpadă. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Material protecție zăpadă

Material protecție zăpadă, în talie. Aceasta se închide cu capse în partea de jos a jachetei. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicătii sau în cazul unei căderi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite un acces rapid la teleschi.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să îmbrăcați copiii pentru confort termic pe pârtie?

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra, de preferinţă, pe umeraş. A se evita plierea pentru a nu deteriora calităţile materialului. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă impermeabilă călduroasă schi 900 Albastru-Alb Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
33,34 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii