Geacă schi 580 Verde Bărbați

39999 LEI
Cod produs: 8580663

Produs conceput pentru schi. Datorită membranei și cusăturilor 100% etanșe, progresați pe pârtie pe orice tip de vreme!

În afară de a fi 100% impermeabilă, această geacă prezintă posibilitatea de reglare a temperaturii, grație fermoarelor de ventilare. Profitați din plin de zilele la schi!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Verde granit
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Foarte bună:membrană de 10000mm și cusături etanșe.

Căldură

Căldură

Izolare termică din vatelină.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material respirant, 2 fermoare de ventilare la piept.

Hidrofobie

Hidrofobie

Material exterior hidrofob.

Reglabil

Reglabil

Manșete și glugă reglabile. Protecție para-zăpadă.

Buzunare

Buzunare

6 buzunare: 2 pt. mâini, 1 skipass, 1 la piept, 1 interior, 1 buzunar ochelari.

Confort

Confort

Guler călduros și moale.

Informații tehnice

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vată reciclată (60g/m² pe brațe și 100g/m² pe corp). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutura gecii, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) geaca este realizată din material impermeabil. Pentru validarea impermeabilităţii, geaca a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați geaca la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute.De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă o geacă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 580 are un indice RET de 11. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Croiala gecii 580

Croială Regular. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

Protecţia pentru zăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea zăpezii, în caz de cădere.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă:material principal din poliester reciclat

Reciclând bidoane din plastic și materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse rezultate din petrol, păstrând calitatea de respirabilitate a poliesterului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliester Material exterior 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați
Geacă schi 580 Verde Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri