Geacă schi 100 Negru Bărbați

17999 LEI

Produs conceput pentru schi. Asigură protecție împotriva intemperiilor.

Această geacă este rezultatul unui proces de concepere inovator în ceea ce privește materialele alese, precum și forma, care asigură căldură și impermeabilitate.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană de 10000 mm Schmerber.

Căldură

Izolare din vatelină reciclată, groasă, pentru utilizare până la -10°C.

Utilizare ușoară

Manșete cu elastic și protecție para-zăpadă.

Buzunare

Buzunar skipass pe mânecă, 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar, 1 interior.

ECODESIGN

Reducem impactul asupra mediului, vopsind firul în masă.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 185 cm. Măsurile sunt următoarele:
Circumferință piept: 104 cm
Circumferință talie: 104 cm
Lungime brațe: 45 cm80 cm.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: poliester reciclat

Reciclând peturi pentru a obține poliester, diminuăm utilizarea de resurse provenite din petrol, păstrând în același timp și calitatea de respirabilitate a materialului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: DOPE DYE

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă rezultată din băile de culoare. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: reducerea deșeurilor

Croirea unui produs textil presupune resturi de material.În cazul acestui produs, am ales metoda MINIMAL WASTE, care constă în îmbinarea bucăților de material precum un puzzle, pentru a avea cât mai puține resturi.Suntem mândri să vă propunem prima geacă realizată prin această metodă, cu un câștig de material de 36%.

Croiala gecii 100

Croială Regular. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Cum se măsoară impermeabilitatea produsului?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm de apă.Pentru practicarea de schi, vă recomandăm materiale cuprinse între 3 000 mm - 20 000 mm.

Impermeabilitate

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de frig. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.
În urma testului, am constatat că geaca protejează de căderi de zăpadă sau de ploaie ușoară (12 cm timp de 2 de minute).

Cum este măsurată temperatura de confort?

Testăm toate produsele noastre în laborator, pentru a oferi o valoare indicativă asupra valorii de confort. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.Măsura indicată este temperatura exterioară la care persoanelor care au testat produsele nu le este nici cald, nici frig. Această temperatură resimțită diferă în funcție de intensitatea activității, dar și de metabolismul fiecăruia.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Reparație produs

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).
Dacă produsul prezintă un defect de fabricație, poate fi schimbat sau îți poți primi banii înapoi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Țesătură principală - Acoperire 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
27,94 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii