Geacă schi 100 Negru Bărbați

14999 LEI
Cod produs: 8642198

Produs conceput pentru schi. Asigură protecție împotriva intemperiilor.

Această geacă este rezultatul unui proces de concepere inovator în ceea ce privește materialele alese, precum și forma, care asigură căldură și impermeabilitate.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Izolare din vatelină, cu grosime îmbunătățită și căptușeală din polar.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrană de 10 000mm Schmerber.

ECODESIGN

ECODESIGN

29% materiale reciclate + 44% dope dye (total 73% materiale reciclate/dope dye)

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Manșete reglabile și fustă para-zăpadă.

Buzunare

Buzunare

Buzunar skipass pe mânecă, 2 buzunare mâini, cu fermoar.1 buzunar interior.

Informații tehnice

Concept eco

În cadrul procesului de concepere eco, am îmbunătățit acest produs, utilizând diverse procedee: poliesterul reciclat, vopsirea dope dye, dezvoltarea pe baza metodei „minimal waste”.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: poliester reciclat

Reciclând bidoane din plastic pentru a obține poliester, diminuăm utilizarea de resurse provenite din petrol, păstrând în același timp și calitatea de respirabilitate a materialului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: DOPE DYE

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă rezultată din baia de culoare. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: reducerea deșeurilor

Croirea unui produs textil presupune resturi de material.În cazul acestui produs, am ales metoda MINIMAL WASTE, care constă în îmbinarea bucăților de material precum un puzzle, pentru a avea cât mai puține resturi.Suntem mândri să vă propunem prima geacă realizată prin această metodă, cu un câștig de material de 36%.

Croiala gecii 100

Croială Regular. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează intrarea apei și limitează senzația de frig. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri