Geacă schi 100 Negru Damă

17999 LEI

Produs conceput pentru schi. Asigură protecție împotriva intemperiilor. Impact redus asupra mediului.

Croială lejeră și material tehnic impermeabil, pentru a înfrunta temperaturile scăzute.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Izolare vatelină reciclată, material gros, pentru o utilizare la -8°C.

Impermeabilitate

Membrană de 10 000 mm Schmerber.

ECODESIGN

Reducem impactul asupra mediului, vopsind firul în masă.

Utilizare ușoară

Manșete cu elastic și protecție para-zăpadă.

Buzunare

Buzunar skipass pe mânecă, 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar, 1 interior.

Informații tehnice

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează pentru această geacă o izolare din vatelină reciclată (100 g/m² pe brațe și 150 g/m² pe corp). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.
Temperatura de confort pe baza testelor noastre este de -8 grade. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.

Concept eco

Echipa noastră a îmbunătățit produsul în ceea ce privește conceperea eco:utilizarea de poliester reciclat, vopsirea dope dye și o concepere optimizată, pentru a genera cât mai puține resturi textile.
În acest sezon, vă propunem în plus posibilitatea de a achiziționa o geacă reciclabilă (culoarea albastru).

Prima geacă reciclabilă (culoarea albastru)

Una dintre numeroasele soluții pentru a reduce acmprenta de carbon este de a recicla, un lucru dificil de făcut cu o jachetă de schi, compusă din numeroase materiale diferite. Noi am găsit o soluție: coaserea diferitelor părți ale gecii cu un fir special, care se topește la căldură și permite, astfel, separarea ușoară a diferitelor materiale (fermoare, elastice etc.). Noi aplicăm această tehnologie asupra modelului albastru și sperăm să duplicăm acest lucru asupra tuturor gecilor noastre.

De ce utilizăm o membrană din poliester?

Membranele materialelor laminate sunt, de obicei, din poliuretan, ceea ce nu permite reciclarea produsului pentru a obține o nouă resursă. Așadar, noi am ales să dezvoltăm propria noastră membrană din poliester și, deoarece acest produs este dintr-un singur material, o putem recicla. Tot ce trebuie să facem este să scoatem elementele din metal și fermoarele, care, de asemenea, devin materiale reciclabile. În ceea ce privește poliesterul, acesta va fi regenerat în alt polimer.

Reciclarea gecii

Atunci când geaca ajunge la finalul ciclului său de viață, o puteți aduce în magazinele noastre pentru reciclare. Astfel, veți oferi o nouă viață produsului vostru.

Croiala gecii 100

Croială largă. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: reducerea deșeurilor

Croiala unui articol vestimentar presupune și resturi de materiale.
În cazul acestui produs, am ales ca axă de concepere metoda MINIMAL WASTE, care constă în asamblarea pieselor articolului vestimantar precum un puzzle. Aceasta este prima geacă dezvoltată prin această metodă, cu un câștig de 42% material.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă:Poliester reciclat și vopsire DOPE DYE

Reciclând bidoane din plastic și materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse rezultate din petrol, păstrând calitatea de respirabilitate a poliesterului.Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează intrarea apei și limitează senzația de frig. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

Reparație produs

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).
Dacă produsul prezintă un defect de fabricație, poate fi schimbat sau îți poți primi banii înapoi.

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul poartă mărimea M și măsoară 175 cm.
Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 67 cm
Circumferință șolduri: 99 cm
Circumferință piept: 90 cm.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
25,5 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre