Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Geacă schi 100 Negru Damă

9999 LEI

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Geacă călduroasă și confortabilă, pentru schi în cele mai bune condiții.

În afară de a fi confortabilă, această geacă asigură o protecție optimă împotriva intemperiilor, pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Bună: strat protector (3000 mm) și cusături parțial etanşe.

Căldură

Izolare termică din vatelină, cu grosime îmbunătățită.

ECODESIGN

78% materiale reciclate sau dope dye.

Respirabilitate

Material respirant.

Hidrofobie

Material exterior hidrofob.

Buzunare

4 buzunare: 2 pentru mâini, 1 la piept, 1 pentru skipass.

Confort

Guler călduros și moale.

Utilizare ușoară

Manșete cu strângere elastică.

Informații tehnice

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: poliester reciclat

Reciclând peturi și materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse rezultate din petrol, păstrând calitatea de respirabilitate a poliesterului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: tehnica de vopsire dope dye

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce impactul asupra mediului, alegem să vopsim materialul în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (100g/m² pe brațe și 150g/m² pe corp). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutură, cusăturile parțial etanșe, gulerul și mânecile reglabile asigură protecție împotriva frigului.

Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

Stratul protector este un material impermeabilizant aplicat pe faţa interioară a materialului. Acest strat împiedică intrarea apei în interiorul gecii şi permite evacuarea transpirației, în timpul practicării de schi, pentru confort optim.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează intrarea apei și limitează senzația de frig. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei gecii

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați geaca la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă o geacă respirantă ?

Este vorba despre un produs respirant. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 100 are un indice RET de 12. În plus, soluțiile tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și maximizează respirabilitate.

Croiala gecii 100

Croială Regular. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc, apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig, etc.). Echipele de design se asigură că produsul corespunde activității sportive pentru care a fost conceput și exigențelor acesteia.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
23,36 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii