Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT900 -18°C Roz Damă

49999 LEI
8502893

Produs conceput pentru trekking la munte. Temperatură de confort de până la -18°C în mișcare și -5°C în repaus.

Geaca din puf și fulgi certificați RDS are întărituri atât la nivelul umerilor, la glugă și în zona încheieturilor.

Culoare:

Bordo

Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort între -5°C și -18°C. Capacitate de umflare puf 660 CUIN.

Compactare

Se poate comprima în buzunarul interior, ocupând mai puţin spaţiu în rucsac.

Hidrofobie

Material hidrofob. Inserții impermeabile pe umeri și glugă.

Rezistenţă

Întărituri la umeri și încheieturi, pentru a rezista la frecări.

Ventilare

Fermoare de ventilare.

Greutate

Cântărește aproximativ 490g pentru mărimea M.

Informații tehnice

Izolare termică

Această geacă a fost validată pentru o temperatură de confort de -18°C în activitate, în urma unui test în cameră termică.
Manechinul a purtat geaca deasupra unei bluze sintetice și a unui polar ușor. Viteza vântului din camera climatică: 5 km/h.
Acesta corespunde în comparatorul nostru de căldură unui nivel de 4 stele.
Am testat acest model și în "staționare"; temperatura de confort este de -5°C.Compartimente etanșe.

*Ce semnifică certificarea RDS ?

RDS sau ”Responsible Down Standard„ este o certificare internațională emisă de un organism independent pentru mărcile care își doresc să primească această certificare. Acest standard ne permite să garantăm originea penelor, în conformitate cu angajamentele noastre privind materialele responsabile.Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior. Se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Geaca este umplută cu 85% puf și 15 % pene, având o putere de umflare mai mare sau egală cu 660 CUIN (normă internațională).

Avantajele umpluturii din puf și fulgi de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de fulgi și puf. - Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Compactare.

Limitează riscul pierderii umpluturii

Cusături principale termo-lipite pentru a evita pierderea umpluturii.

În caz de ploaie

Material hidrofob. Picăturile de apă alunecă pe suprafața materialului și împiedică pătrunderea rapidă a apei. Umerii și gluga, fiind mai expuse la ploaie, sunt impermeabile. Vă sfătuim să purtați o jachetă impermeabilă pe deasupra, pe timp de ploaie.

Întreținerea corectă

Se poate purta toată iarna, de aceea va fi necesară spălarea. Urmăriți videoul pentru o spălare corespunzătoare:
https://youtu.be/6_wAcsvoHr0
Pe scurt:
1/ A se spăla la mașină, cu detergent special pentru puf, la o temperatură de 30°, cu 2 sau 3 mingi de tenis. La un program de stoarcere ușoară.
2/ A se usca automat, la un program pentru textile din bumbac, cu 2 sau 3 mingi de tenis. A se repeta procesul de 2 sau 3 ori până la uscarea completă.

Cum se reactivează hidrofobia?

După spălare, a se utiliza un spray pentru a reactiva hidrofobia materialului exterior. https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.htmlTratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Repararea gecii

În timpul ieșirilor în natură, produsul se poate agăța/deteriora.Ele pot fi cusute sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea fibrelor sintetice/pufului. Pentru reparare, puteți folosi și acest set: https://www.decathlon.ro/set-multifunctional-reparare--id_8584597.htmlPatch-urile autocolante termice sunt soluția potrivită!

Greutate umplutură

XS: 144 g
S: 152 g
M: 159 g
L: 170 g
XL: 180 g
2XL: 195 g

Garanție

2 ani

Greutate

XS : 0.445 kg
S : 0.46 kg
M : 0.49 kg
L : 0.5 kg
XL : 0.53 kg
XXL : 0.56 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliamidă Material intercalat 100% Poliamidă Buzunar 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pe un umeraş într-un loc uscat. A nu se depozita pliată în propriul buzunar.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă expunerea prelungită la ploaie.

TESTE

Produsele au fost testate în laborator pe un manechin termic, la o viteză a vântului de 5km/h, ce reproduce un efort moderat în timpul drumețiilor. Astfel, puteți alege jacheta potrivită, comparând nivelul de izolare termică, pe o scară de la 1 la 5.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
20,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii