Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani

29999 LEI
8527329

Produs conceput pentru a proteja de temperaturi scăzute și vânt, în timpul drumețiilor pe zăpadă.

Geacă parka, ermetică și călduroasă. Călduroasă, ermetică, croială parka. Confortabilă până la -23°C.

Culoare:

Gri carbon / Gri carbon / Portocaliu pal fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort -23°C. Umplutură dublă din vatelină pe bust (2x200g/m²).

Impermeabilitate

Geacă impermeabilă 5000 mm H²O (Schmerber). Cusături principale etanșe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă cu blăniță detașabilă, manșete, protecție dublă în spatele fermoarului.

Protecție vânt

Protecție împotriva vântului datorită stratului protector de pe exterior.

Utilizare ușoară

Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor.

Buzunare

Exterior: 2 buzunare cu clapă. Interior: buzunar cu fermoar + 2 buzunare din plasă.

Personalizare

Etichetă la guler, unde puteți scrie numele copilului.

Informații tehnice

Cum mă asigur că geaca este suficient de călduroasă?

Geacă dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de iarnă extremă: frig, zăpadă, furtună. Căldura este asigurată de umplutura groasă, din vatelină (un material sintetic), datorită aerului pe care-l reține în fibrele sale. Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. În funcție de testul în laborator, la -23°C, asigură 70% confort termic optim copiilor. Totuși, fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Concepută dintr-un material exterior impermeabil, ce evită pătrunderea apei și a frigului. În timpul iernii, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu protecție împotriva viscolului, cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

Impermeabilitatea materialelor

Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 5 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare.

Ce semnifică: cusături 100% etanşe?

Geaca este 100% impermeabilă datorită cusăturilor etanșe. Cusăturile sunt etanșeizate datorită benzilor adezive impermeabile aplicate pe spatele cusăturilor, evitând pătrunderea apei. Impermeabilitatea gecii a fost validată în cadrul testului sub duș, ce reproduc condițiile unei ploi de 2 ore. Produsul a fost testat de utilizatori reali, adică de copii ce practicau drumeția, pentru a ne asigura că îndeplinește toate așteptările.

Geacă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior închis, 2 buzunare interioare cu plasă. Fermoarul principal este ușor de închis/ deschis: copii se pot îmbrăca singuri, chiar și cu mănuși.

Recomandări de spălare

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. A nu se spăla blana sintetică de pe glugă. Aceasta este detașabilă și poate fi îndepărtată înainte de spălare.Dacă este cu adevarat necesar, a se spăla la mână și a se usca în aer liber.

CE ÎMBRĂCĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Produse de întreţinere : detergent, spray sau lichid reimpermeabilizant. Tratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Recomandări de întreținere

Înainte de spălare, închideți fermoarele. A se spăla la maşină, la 30°C. Nu folosiți clor. Se poate usca automat, la temperatură moderată. Nu necesită călcare. A nu se curăţa chimic. A se depozita într-un loc curat şi uscat. Asiguraţi-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare. produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

În acest produs am integrat 67% poliester reciclat. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că pe lângă a fi tehnic, acest produs a fost conceput ținând cont de impactul său asupra mediului. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. A utiliza poliester reciclat înseamnă a recupera, a transforma produsele destinate a fi aruncate, cum ar fi resturile de producție sau peturile de plastic, în loc de a utiliza noi resurse petroliere.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 1.026 kg
131-140cm 8-9A : 1.066 kg
141-150cm10-11A : 1.172 kg
151-160cm12-13A : 1.258 kg
161-172cm14-15A : 1.314 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Poliamidă Blană sintetică 92% Acril, 8% Polietilenă tereftalată Buzunar 100% Polietilenă tereftalată Cuff 82% Poliamidă, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție pe zăpadă SH500 U-WARM -23°C Gri Copii 7-15 ani

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
47,42 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre