Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Negru Bărbați

54999 LEI
8755599

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Călduros, impermeabil, asigură confort termic pe frig, zăpadă și vânt până la -20°C.

Geacă parka, concepută eco, care asigură protecție optimă împotriva frigului și zăpezi. Guler înalt, glugă cu blană anti-viscol și confortabilă până la -20°C.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Strat dublu de vatelină (2 x 200g/m²) pe corp. Strat de 200 g/m² pe brațe.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă 15 000 mm H²O (Schmerber). Cusături 100% etanşe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă cu protecție împotriva viscolului (blăniță sintetică), manșete și strângere în talie.

Utilizare ușoară

Fermoare și capse ușor de utilizat cu mănuși. Buzunare interioare, din plasă.

Deschidere/ închidere

2 fermoare în partea de jos a gecii pentru a asigura libertate de mișcare.

Buzunare

2 buzunare călduroase pentru mâini, 2 buzunare cu fermoar, în partea de sus, 1 buzunar securizat, pe interior.

Informații tehnice

Cum am siguranța că jacheta mea sofshell este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Geacă dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de iarnă extremă: ger, zăpadă, viscol. Izolarea este asigurată de vatelină, un material sintetic ce protejează reținând aer (strat dublu pe trunchi și simplu pe brațe). Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. Sistemul de strângere de la bază asigură protecție până la temperaturi de -20°.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Iarna, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului. Buzunare încăpătoare, călduroase, pentru mâini.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

Impermeabilitatea materialului

Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 15 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare.

Geacă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare pentru mâini, 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior cu fermoar, 2 buzunare interioare cu plasă.
Fermoar principal ușor de folosit, dispune de capse și orificiu pentru degete. 2 fermoare sub brațe, ce asigură libertate de mișcare.

Geacă confortabilă, ideală pentru temperaturi foarte scăzute

Am conceput această geacă confortabilă, cu volum interior generos, pentru a fi purtată cu un polar sau un pulover ușor pe dedesubt, ca strat 2. Croială lungă, tip parka, ideală pentru a vă proteja de frig și vânt în timpul drumețiilor pe timp de iarnă.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul gecii.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum trebuie să mă îmbrac în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/browse/c0-produse-ecodesign/c1-produse-ecodesign-femei/_/N-c4v6a8

Garanție

2 ani

Greutate

1.95 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Blană sintetică 92% Acril, 8% Polietilenă tereftalată Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor sunt importante pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Negru Bărbați
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Negru Bărbați
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Negru Bărbați
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri