Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani

29999 LEI
Cod produs: 8527334

Produs conceput pentru a proteja de temperaturi scăzute, în timpul drumețiilor pe zăpadă.

Geacă parka, ermetică și călduroasă. călduroasă, ermetică, croială parka. Confortabilă până la -20°C.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri albăstrui / Bleumarin / Roz căpșună
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort: -20. Umplutură din vatelină (+ 200 X 200g/m²) pe corp.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Cusături principale 100% etanşeizate. Strat impermeabil (8000 Schmerber).

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă cu blăniță detașabilă, manșete, protecție dublă în spatele fermoarului.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor.

Personalizare

Personalizare

Etichetă la guler, unde puteți scrie numele copilului.

Informații tehnice

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

Geaca dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de frig extrem: ger, zăpadă, viscol. Căldura este asigurată de umplutura groasă, din vatelină (un material sintetic). Protecție în spatele fermoarului, pentru a proteja împotriva pătrunderii frigului. În funcție de testul în laborator, la -20°C, asigură 100% confort termic optim copiilor.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Înainte de spălare: 2000 Schmerbers la nivelul glugii și umerilor, 8000 Schmerbers la nivelul pieptului și mâinilor). În timpul iernii, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului.

Cum pot fi sigur că jacheta este 100% impermeabilă?

Jachetă cu material exterior impermeabil, cu strat protector. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 2 ore de ploaie).

Apa se poate infiltra prin cusături. Cusăturile sunt etanșe?

Jacheta este 100% impermeabilă datorită cusăturilor etanșe. Cusăturile sunt etanșeizate datorită benzilor adezive impermeabile aplicate pe spatele cusăturilor, evitând pătrunderea apei. Impermeabilitatea jachetei a fost validată în cadrul testului sub duș, ce reproduc condițiile unei ploi de 2 ore. Produsul a fost testat de utilizatori reali, adică de copii ce practicau drumeția, pentru a ne asigura că îndeplinește toate așteptările.

Jachetă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior închis, 2 buzunare interioare cu plasă. Fermoarul principal este ușor de închis/ deschis: copii se pot îmbrăca singuri, chiar și cu mănuși.

Jachetă confortabilă, ideală pentru temperaturi foarte scăzute

Volum interior confortabil, pentru a putea purta pe dedesubt un polar călduros sau o jachetă ușoară din puf. Croială parka, adaptată atât pentru drumeție, cât și pentru viața de zi cu zi.

Recomandări de spălare

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. A nu se spăla blana sintetică de pe glugă. Aceasta este detașabilă și poate fi îndepărtată înainte de spălare.Dacă este cu adevarat necesar, a se spăla la mână și a se usca în aer liber.

CE ÎMBRĂCĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Produse de întreţinere : detergent, spray sau lichid reimpermeabilizant. Tratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Recomandări de întreținere

Înainte de spălare, închideți fermoarele. A se spăla la maşină, la 30°C. Nu folosiți clor. Se poate usca automat, la temperatură moderată. Nu necesită călcare. A nu se curăţa chimic. A se depozita într-un loc curat şi uscat. Asiguraţi-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare. produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Această garanție specială de 2 ani este acordată pe baza bonului sau a cardului de fidelitate.

Cum sunt sigur de rezistența în timp a jachetei mele?

Produsele noastre au o garanție de 2 ani, ce se aplică în cazul unei utilizări a produsului conformă cu practica pentru care a fost conceput. Mai multe detalii despre garanție regăsiți pe decathlon.ro. Ne asigurăm că alegem materialele potrivite pentru a le garanta rezistența.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 1.028 kg
131-140cm 8-9A : 1.092 kg
141-148cm10-11A : 1.144 kg
149-159cm12-13A : 1.24 kg
160-166cm14-15A : 1.32 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 100% Poliamidă Blană sintetică 92% Acril, 8% Poliester Buzunar 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Manșetă 82% Poliamidă, 18% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani
Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri