Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani

29999 LEI

Produs conceput pentru a proteja de temperaturi scăzute, în timpul drumețiilor pe zăpadă.

Geacă parka, ermetică și călduroasă. călduroasă, ermetică, croială parka. Confortabilă până la -20°C.

Culoare: Gri albăstrui / Bleumarin / Roz căpșună
Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: -19°C. Umplutură dublă din vatelină pe bust (2x200g/m²).

Impermeabilitate

Jachetă impermeabilă (19400 Schmerbers). Cusături principale 100% etanşe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă cu blăniță detașabilă, manșete, protecție dublă în spatele fermoarului.

Protecție vânt

Protecție împotriva vântului datorită stratului protector de pe exterior.

Utilizare ușoară

Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor.

Buzunare

Exterior: 2 buzunare cu clapă. Interior: buzunar cu fermoar + 2 buzunare din plasă.

Personalizare

Etichetă la guler, unde puteți scrie numele copilului.

Informații tehnice

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

Geacă dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de iarnă extremă: frig, zăpadă, viscol. Căldura este asigurată de umplutura groasă, din vatelină (un material sintetic) care reține aerul în fibrele sale. Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. Conform testului de laborator, la -19,5°C, asigură 70% confort termic optim copiilor.Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Înainte de spălare: 29600 Schmerbers la nivelul glugii și umerilor, 19400 Schmerbers la nivelul pieptului și mâinilor). În timpul iernii, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului.

Cum pot fi sigur că jacheta este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material.Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 20000 mm rezistă la o presiune exercitată de 20000 mm de apă (schmerbers). Test sub duș 60 l de apă/m²/h, echivalentul unei ploi de 2h. Test realizat înainte de spălare.

Ce semnifică: 100% cusături etanșe?

Jacheta este 100% impermeabilă datorită cusăturilor etanșe. Cusăturile sunt etanșeizate datorită benzilor adezive impermeabile aplicate pe spatele cusăturilor, evitând pătrunderea apei. Impermeabilitatea jachetei a fost validată în cadrul testului sub duș, ce reproduc condițiile unei ploi de 2 ore. Produsul a fost testat de utilizatori reali, adică de copii ce practicau drumeția, pentru a ne asigura că îndeplinește toate așteptările.

Geacă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior închis, 2 buzunare interioare cu plasă. Fermoarul principal este ușor de închis/ deschis: copii se pot îmbrăca singuri, chiar și cu mănuși.

Recomandări de spălare

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. A nu se spăla blana sintetică de pe glugă. Aceasta este detașabilă și poate fi îndepărtată înainte de spălare.Dacă este cu adevarat necesar, a se spăla la mână și a se usca în aer liber.

CE ÎMBRĂCĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale produsului?

Produse de întreţinere: detergent, spray sau lichid reimpermeabilizant. Tratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Recomandări de întreținere

Înainte de spălare, închideți fermoarele. A se spăla la maşină, la 30°C. Nu folosiți clor. Se poate usca automat, la temperatură moderată. Nu necesită călcare. A nu se curăţa chimic. A se depozita într-un loc curat şi uscat. Asiguraţi-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare. produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

În acest produs am integrat 69% poliester reciclat. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că pe lângă a fi tehnic, acest produs a fost conceput ținând cont de impactul său asupra mediului. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. A utiliza poliester reciclat înseamnă a recupera, a transforma produsele destinate a fi aruncate, cum ar fi resturile de producție sau peturile de plastic, în loc de a utiliza noi resurse petroliere.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 1.028 kg
131-140cm 8-9A : 1.092 kg
141-148cm10-11A : 1.144 kg
149-159cm12-13A : 1.24 kg
160-166cm14-15A : 1.32 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 100% Poliamidă Blană sintetică 92% Acril, 8% Poliester Buzunar 100% Poliester Manșetă 82% Poliamidă, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani
Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani
Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani
Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm -20°C albastru Copii 7-15 ani

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
46,63 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii