Geacă parka 3în1 impermeabilă temp.confort -15 °C TRAVEL700 Negru bărbați

64999 LEI

Produs conceput pentru a vă asigura confort termic în timpul trekking-ului. Temperatură de confort de până la -15°C.

Interior detașabil. Asigură confort termic pe vreme rece și umedă.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 649 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Modularitate termică: Temp. confort -15°CGeacă interioară, detașabilă.

Impermeabilitate

Membrană de 5000 mm și cusături etanșe.

Buzunare

9 buzunare, din care 3 pe interior.

Greutate

1,65kg la mărimea L.

Informații tehnice

Tehnologie I-Reflect:

Tehnologie I-Reflect: stratul subţire din aluminiu I-reflect cântăreşte doar câteva grame, dar permite reflectarea a 65% din undele infraroşii emise de corp. Astfel, se reduce semnificativ pierderea de căldură şi îmbunătăţeşte cu până la 15% performanţele de izolare termică ale articolului vestimentar.

Informații privind croiala

Croială cambrată. Jacheta se poate purta împreună cu un articol vestimentar, pentru al doilea strat (pulover sau polar).

Informații privind gluga

Se poate ajusta folosind şnurul elastic, opritoarele de şnur şi ariciul. Este detaşabilă. Viziera asigură protecţia optimă a feţei.

Jachetă cu buzunare exterioare

2 buzunare mari cu clapă în partea inferioară, 1 buzunar secret, închis cu fermoar, 1 buzunar exterior la piept, închis cu fermoar etanş, 1 buzunar interior cu fermoar.

Informații privind reglarea

Mânecile se pot regla cu butoane de siguranță.Circumferință talie reglabilă.

Jachetă interioară, detaşabilă

Geacă vătuită, cu 2 buzunare pentru mâini şi 1 buzunar interior, cu fermoar. Sistem de închidere în partea de jos a jachetei, prin şnur şi opritoare de şnur. Manşete din lycra, pentru a evita orice pierdere de căldură.

Detalii tehnice

Fermoar central cu dublu cursor.

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă, în mare, aproximativ 2 ore de ploaie).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Buzunar 100% Poliester Căptuşeală 100% Polietilenă Umplutură 100% Poliester Încheietura mâinii 80% Poliamidă, 20% Elastan Material intercalat 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Pentru a vă ajuta să vă echipaţi corespunzător, Forclaz, în parteneriat cu Decathlon Research, vă propune anumite temperaturi de utilizare a produselor pe vreme rece. Testele sunt realizate într-o cameră climatică, pentru a măsura gradul de izolare termică a produselor pe manechin. Aceste rezultate sunt completate prin studii fiziologice realizate de echipele Decathlon Research, pentru a calcula senzaţia de frig/cald resimţită la o utilizare reală.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
78,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii