Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C bărbați

19999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Geacă impermeabilă și călduroasă, confortabilă până la -10°C.

Ideală pentru drumeție pe zăpadă: glugă călduroasă, căptușită, buzunare călduroase, bandă de protecție în spatele fermoarului, pentru 3°C în plus. Concepută eco, impermeabilă şi confortabilă la -10°C.

Culoare: Gri carbon / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căptușeală din vatelină: 150 g/m² pe corp și 100 g/m² pe brațe. Spate din polar.

Impermeabilitate

Strat protector, impermeabil (2000 mm Schmerber). Cusături 100% etanşe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă reglabilă, mâneci reglabile cu bandă cu arici şi strângere la bază.

Utilizare ușoară

2 buzunare cu capsă, pentru mâini și un buzunar la piept, pe interior.

Informații tehnice

Cum vă asigurați că geaca este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Ideală pentru condiții extreme de iarnă: frig, ploaie, zăpadă. Strat izolator din vatelină 150 g/m² pe corp și 100 g/m² pe brațe, spate din polar (material sintetic ce reține aer).
Protecție în spatele fermoarului, pentru a evita pătrunderea frigului. Strângere la bază, cu opritori, pentru confort la -10°C.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Concepută dintr-un material exterior impermeabil, ce evită pătrunderea apei și a frigului. Protejați-vă extremitățile. Gluga este călduroasă, benzile cu arici de la încheieturi și gulerul înalt reduce pătrunderea frigului. Prevăzută cu 2 buzunare călduroase, cu căptușeală moale din polar.

Cum știu sigur că geaca este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă. Test sub duș 60 L de apă/m²/h, echivalentul unei ploi de 2 ore.

Apa se poate infiltra prin cusături. Această geacă are cusături etanșe?

Geaca are 100% cusături etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia, în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren, în condiții reale de practică, pentru a ne asigura că aceasta este potrivită pentru drumeție pe zăpadă.

Geacă practică și ingenioasă

Prevăzută cu numeroase buzunare, pentru a avea obiectele necesare mereu la îndemână. 2 buzunare căptușite, cu clapă, pe exterior. Buzunar interior, cu bandă cu arici. Buzunar cu fermoar la piept.

Cum se păstrează în timp calitățile tehnice ale produsului?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Protejează eficient de frig

Se poate purta împreună cu un alt articol vestimentar (vestă de puf, polar etc). Croiala clasică asigură protecție împotriva frigului și a vântului, în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, pe toate tipurile de trasee.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare.

Cum trebuie să vă îmbrăcați pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Concept eco

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vatelina și materialul din polar de pe interior sunt concepute din poliester reciclat. Pe mâneci, pentru a reduce acest impact asupra mediului, utilizăm doar un fir vopsit din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Material intercalat 100% Poliamidă Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Toate modelele sunt testate pe teren, de utilizatori reprezentativi, teste fiind completate, în paralel, de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor sunt importante pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C bărbați
Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
35,14 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre