Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați

32999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă și activitățile zilnice pe timp de iarnă. Asigură un bun nivel de impermeabilitate, pentru toate tipurile de zăpadă.

Geacă cu croială modernă, pentru drumeție pe zăpadă și activități zilnice pe timp de iarnă. Tehnică datorită cusăturilor 100% etanșe și confortabilă până la -10°C, în mișcare.

Culoare: Albastru negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Umplutură vatelină 200g/m² și 150 m² pe corp și brațe. Buzunare călduroase.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă (22000 mm schmerber). Cusături principale etanșe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă reglabilă. Reglare la baza gecii și la mâneci, cu bandă elastică.

Utilizare ușoară

Glugă detașabilă, 5 buzunare securizate cu clapă sau fermoar și 1 buzunar plasă

Informații tehnice

Cum mă asigur că această geacă este suficient de călduroasă pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Ideală pentru condiții de iarnă: frig, ploaie, zăpadă. Căptușeală din 150 g/m² vatelină pe corp și g/pe brațe. Glugă cu căptușeală protejează și asigură căldură la nivelul capului. Manșoanele elastice de la baza gecii și a mânecilor asigură confort termic.

Cum mă protejează această geacă de frig?

Geaca este concepută dintr-un material exterior impermeabil, ce blochează trecerea apei și a vântului. Protejați-vă extremitățile. Gluga este călduroasă, benzile elastice de la încheieturi și gulerul înalt evită pătrunderea frigului. 2 buzunare călduroase, cu căptușeală moale pe interior.

Cum știu sigur că geaca mea este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material.Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 22000 mm rezistă la o presiune exercitată de 22 mm de apă (schmerbers). Test realizat înainte de spălare.

Apa se poate infiltra prin cusături. Geaca are cusături etanșe?

Geacă impermeabilă, datorită cusăturilor principale etanșe. Benzile adezive, impermeabile, de pe interior, etanșeizează cusăturile și reduc pătrunderile de apă în zonele expuse. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

Geacă practică cu detalii ingenioase

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare pentru încălzirea mâinilor, 4 buzunare exterioare securizate, 1 buzunar interior securizat, 1 buzunare interior din plasă, pentru a păstra lucrurile la îndemână.
Fermoar principal ușor de folosit, dispune de capse și orificiu pentru degete. Geaca este prevăzută cu un fermoar cu cursor dublu, pentru ventilarea gecii în timpul practicii. Gluga călduroasă este detașabilă, pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră.

Geacă confortabilă, călduroasă și modernă

Am conceput această geacă confortabilă, cu volum interior generos, pentru a fi purtată cu un polar pe dedesubt, ca strat 2. Croiala scurtă a gecii este ideală pentru a vă proteja de frig în timpul drumețiilor pe zăpadă sau în timpul activităților zilnice de pe parcursul iernii.

Produsul este adaptat pentru practicare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul gecii.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale produsului?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului. Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Informații concepere eco

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vatelina și materialul exterior sunt concepute din poliester reciclat.
Pentru căptușeala interioară a modelului pe culoarea gri și roșu, am folosit tehnica de vopsire în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului, ceea ce reduce consumul de apă. Pentru căptușeala nterioară a modelului pe culoarea albastră, folosim poliester reciclat.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Strat la bază 100% Poliester Sticlă/Corp 100% Poliester Tetină 100% Poliester Material reiat 95% Poliester, 5% Elastan Strat exterior 100% Poliuretan Căptușeală margine pălărie 80% Poliamidă, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor sunt importante pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați
Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați
Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați
Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați
Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați
Geacă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
49,56 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre