Geacă Impermeabilă Drumeție MH100 Bleumarin-Roz 7-15 ani Copii

4999 LEI
8558839

Produs conceput pentru a proteja de ploaie și vânt, în timpul drumețiilor la munte. Pentru copii de 7-15 ani.

Esențială pentru drumeție! Geacă compactă, ce se depozitează în propriul buzunar.

Culoare:

Bleumarin

Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil: rezistă 1h (5 000 mm). Cusături principale etanșe.

Compactare

A se depozita în buzunarul propriu. Încape oricând în rucsac!

Lejeritate

Cântărește 130g pentru mărimea 7-9 ani.

Respirabilitate

Strat protector (RET=12): reduce apariţia condensului.

Utilizare

Se îmbracă ușor.

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de o oră. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 5 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 5 000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ o oră de ploaie).

Respirabilitatea materialului

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant). De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 920 = material puţin sau deloc respirant.

Demersul nostru privind mediul înconjurător

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi, acest produs nu este conceput eco, însă lucrăm în fiecare zi pentru ca acesta să fie mult mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

De unde provine geaca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput și asamblat în Bangladesh și Etiopia. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra împachetat, într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Impermeabilă Drumeție MH100 Bleumarin-Roz 7-15 ani Copii
Geacă Impermeabilă Drumeție MH100 Bleumarin-Roz 7-15 ani Copii
Geacă Impermeabilă Drumeție MH100 Bleumarin-Roz 7-15 ani Copii

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre