Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Gri-Galben Băieți 7-15 ani

9999 LEI
8665007

Produs conceput pentru drumeție la munte. Protejează de ploaie și vânt.

Geacă ușoară, impermeabilă și cu protecție împotriva vântului, ideală pentru activitățile copiilor în aer liber, pe vreme umedă. Datorită sistemului de ventilare de pe spate, copilului nu-i va fi prea cald.

Culoare:

Gri carbon / OCRU

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector: rezistă la o oră de ploaie (5 000 mm) înainte de spălare. Cusături principale etanșe.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul.

Ventilare

Spate ventilat, pentru mai mult confort în timpul drumeției.

Lejeritate

Cântărește 312 g pentru mărimea 10 -11 ani.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar pentru mâini.

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 5 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 5 000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ o oră de ploaie). Impermeabilitatea se exprimă în schmerber (spre exemplu: 5 000 schmerber).Aceste informații sunt valabile înainte de spălare.

Protecţie împotriva vântului

Materialul este impermeabil şi protejează împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

Respirabilitate

Respirabilitatea unui material se măsoară în „Rezistența de Evaporare Termică” (RET). Se referă la capacitatea de a lăsa vaporii de apă produși de corp să iasă spre exterior și, astfel, se evită acumularea pe piele. Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant.
RET ≤12: material respirant.
RET ≤ 20: material puțin respirant.
Acest produs are 12 RET.

Demers de protejare a mediului

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. În timpul conceperii, am optimizat croirea diferitelor părți ale pantalonului în rola de material (minimal waste), astfel încât să reducem pierderile de material.Pentru căptușeala gecii folosim tehnica de vopsire biton. Materialul principal este reciclat (74%).

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, vopsim un fir din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei.

De unde provine geaca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de către furnizorii noștri, în Vietnam, Etiopia și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Strat protector 100% Poliuretan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri