Geacă schi 580 WARM Roșu Copii

29999 LEI −22%
23299 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8755847

Produs conceput pentru schi. Geacă impermeabilă și călduroasă!

Geacă prevăzută cu o protecție para-zăpadă, ce se reglează automat în timpul închiderii gecii și cu o glugă ce poate fi purtată deasupra căștii.

Culoare:

ROŞU

Mărime: Ghid de mărimi
+ 232 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Călduroasă.Vatelină 200 g/m². Căptușeală pieptănată. Material protecție zăpadă.

Impermeabilitate

Foarte bună: strat protector 5000 mm. Cusături 100% etanşe.

Respirabilitate

Materialul respirant permite evacuarea transpiraţiei.

Utilizare ușoară

Protecție para-zăpadă automată, pentru a evita intrarea zăpezii.

Buzunare

5 buzunare, dintre care 1 skipass,1 interior cu fermoar,1 interior pentru ochelari.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Umplutura Ball fiber asigură izolare termică

Izolare termică asigurată de umplutura „Ball Fiber”: este vorba despre bile de vatelină, flexibile și capabile să reproducă puterea de umflare a unei jachete cu puf. Nu este la fel de uşoară şi compresibilă ca jacheta din pene, însă este perfectă pentru copii: este călduroasă şi se întreţine la fel de uşor ca o geacă clasică.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături 100% etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzi adezive şi impermeabile sunt plasate pe toate cusăturile produsului, în interiorul pantalonului, pentru etanșeitate şi impermeabilitate.

Glugă deasupra căștii

Această geacă este prevăzută cu o glugă ce poate fi purtată sub casca de schi. Acest sistem permite protejarea copilului de intrarea de aer rece și de zăpadă la nivelul gâtului. Partea din lycra elastică, din față, permite fixarea glugii sub cască. Gulerul înalt al gecii asigură o protecție optimă a feței.

Protecție para-zăpadă

Protecție para-zăpadă în talie. În cazul acestei geci, aceasta se închide automat atunci când copilul închide geaca. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicătii sau în cazul unei căderi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemână! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid pantalonul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal - Parte superioară 100% Poliamidă Material principal - Parte inferioară 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala secundară 100% Poliamidă Material intercalat 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
32,92 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii