Geacă impermeabilă călduroasă schi 500 Mov Damă

39999 LEI −19%
32199 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8641612

Produs conceput pentru schi pe pârtie (practicare consecventă). Datorită umpluturii din puf, această geacă asigură un nivel bun de căldură.

În afară de a fi foarte călduroasă, această geacă este prevăzută cu o membrană impermeabilă și cusături etanșe, ce asigură protecție împotriva intemperiilor.

Culoare:

Prună închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 321 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Foarte bună:membrană de 10 000 mm și cusături etanșe.

Căldură

Umplutură hibrid, puf pe corp, pentru confort la o temperatură de până la -6°C.

Respirabilitate

Material respirant și bandă de ventilare, la spate.

Hidrofobie

Material exterior hidrofob.

Reglabil

Reglare manşete și glugă.

Buzunare

5 buzunare: 2 pentru mâini, 1 skipass, 1 buzunar interior, 1 buzunar ochelari.

Confort

Guler călduros și moale.

Utilizare ușoară

Protecție para-zăpadă automată.

Informații tehnice

Căldură

Recunoscute pentru izolarea termică puternică, puful și penele asigură un raport optim greutate/căldură/compresie. Cu toate acestea, este important să știți că aportul de căldură provine din asocierea pufului/penelor și puterii de umflare a gecii. Acestea asigură căldură și vă izolează împotriva frigului. Umplutură: 50% puf și 50% pene pe corp, vatelină reciclată 100 g/m² la baza gecii și pe brațe, 60 g/m² pe guler.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutura gecii, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Impermeabilitate

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil.Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia materialului poate fi reactivată. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă o geacă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 500 are un indice RET de 11. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

Croiala gecii 500

Croială „Slim”. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi respirante: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea zăpezii, în caz de cădere.

Spălarea gecii

* Închideți toate fermoarele.
* Întorceți-o pe dos.
* Spălați-o la 30°, program delicat, cu puțin detergent și fără balsam. Important: alegeți un program de stoarcere delicată (sub 800 rotații/minut): o stoarcere prea puternică riscă să creeze cocoloașe de pene, dificil de desfăcut.
* Adăugați 2 mingi de tenis curate și albe în mașina de spălat.
* O a doua sau a treia spălare pentru a elimina în întregime restul de detergent de la spălarea anterioară.

Uscarea gecii

* Este recomandată folosirea uscătorului.
* Program delicat.
* Optați pentru mai multe cicluri pentru uscare în profunzime. * Între 2 cicluri de spălare produsul trebuie scuturat pentru a evita strângerea pufului.Dacă nu beneficiați de un uscător, procesul va dura mai mult timp (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Scuturați geaca pentru a evita formarea unor cocoloașe de puf (de cel puțin 4/5 ori).

Proveniența penelor

Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștri se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor și smulse după sacrificare.

Reparație produs

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).
Dacă produsul prezintă un defect de fabricație, poate fi schimbat sau îți poți primi banii înapoi.

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul poartă mărimea M și măsoară 175 cm.
Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 67 cm
Circumferință șolduri: 99 cm
Circumferință piept: 90 cm.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 50% Pene de raţă cenușie, 50% Puf de raţă cenușie Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde exigențelor sportului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
34,84 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre