Geacă impermeabilă călduroasă schi 100 Gri Fete

11999 LEI
8605990

Produs conceput pentru schi (nivel începător). Asigură confort termic şi menţine pielea uscată!

Geacă impermeabilă, călduroasă, cu glugă. Ideală pentru ca cei mici să învețe să schieze în cele mai bune condiţii.

Culoare:

Gri perlă / Gri cositor / Roz fluorescent

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Umplutură din vatelină 150 g/m².Interior pieptănat, pentru confort termic optim.

Impermeabilitate

Bună:strat protector 5000 mm. Cusăturile nu sunt etanşe. Glugă.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Buzunare

3 buzunare (1 pentru skipass).

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

ECODESIGN

Produsul este compus din 69% poliester reciclat.

Informații tehnice

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemână! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid geaca la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației, stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii, stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: DOPE DYE

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
19,56 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre