Geacă din puf Trekking la munte MT900 -18°C Bărbați

44999 LEI

Produs conceput pentru trekking. Asigură confort termic la temperaturi de până la -18°C, în activitate. Geacă ușoară și compactă.

Umplutură din puf și pene, foarte călduroasă. Cea mai călduroasă geacă din gamă!

Culoare: Albastru cenușiu
Mărime: Ghid de mărimi
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temp.confort -5°C și -18°C.Capacitate de umflare puf 660 CUIN, certificat RDS.

Compactare

Se poate comprima în buzunarul interior, ocupând mai puţin spaţiu în rucsac.

Hidrofobie

Material hidrofob. Inserții impermeabile pe umeri și glugă.

Rezistenţă

Întărituri la umeri și încheieturi, pentru a rezista la frecări.

Ventilare

Fermoare de ventilare.

Greutate

Aproximativ 570g pentru mărimea L. Material principal 35 g/m2. 15 denieri.

Informații tehnice

Care este nivelul de căldură pe care îl asigură geaca ?

Această geacă a fost validată pentru o temperatură de confort de -18°C în activitate, în urma unui test în cameră termică.
Am așezat pe manechin geaca deasupra unei bluze sintetice și a unui polar ușor. Viteza vântului din camera termică: 5 km/h. Am testat acest model și în "staționare" ; atunci temperatura de confort este de -5°C.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Depozitare compactă.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior.
Aceasta se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Pentru această geacă umplută cu 85% puf și 15 % pene, puterea de umflare este mai mare sau egală cu 660 CUIN.

* Ce este certificarea RDS ?

RDS sau „Responsible Down Standard” este o certificare mondială emisă de un organism independent cu mărci voluntare.Furnizorii noștri folosesc surse responsabile. Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare.
http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/ Pentru mai multe informații: https://www.forclaz.fr/quest-ce-que-la-certification-rds

Greutate umplutură

S:171 g
M: 180 g
L: 189 g
XL: 200 g
2XL: 212 g
3XL: 224 g

Întreținerea corectă

Se poate purta toată iarna, de aceea va fi necesară spălarea. Recomandări de întreținere: https://sfaturi.decathlon.ro/. Pe scurt: 1/ spălarea în mașina de spălat la o temperatură de 30°, cu 2 sau 3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. 2/ uscare automată, cu 2 sau 3 mingi de tenis în cuvă, a se repeta procesul de 2 sau 3 ori până la uscarea completă.

Material tratat hidrofob (a nu se confunda cu impermeabilitatea).

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi.Astfel,materialul nu se îmbibă cu apă şi rămâne uşor şi călduros. Material hidrofob. În cazul expunerii prelungite la ploaie, se recomandă purtarea unei jachete impermeabile pe deasupra.Hidrofobia este obţinută printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului, dar această proprietate poate fi pierdută din cauza uzării.
A se reactiva hidrofobia la fiecare spălare

Cum se reactivează hidrofobia?

După curățare, a se utiliza un lichid pentru a reactiva hidrofobia materialului exterior: https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.html

Repararea produsului

În timpul ieșirilor în natură, produsul se poate agăța/deteriora.Vestea bună este că se poate repara, pentru a împiedica deșirarea.
Produs recomandat: https://www.decathlon.ro/patchuri-reparatoare-autocol-id_8584596.htmlNu vă faceți griji! Atelierul Decathlon vă propune servicii de reparație. Patch-urile autocolante termice sunt soluția potrivită!

Limitează riscul pierderii penelor

Cusături principale termo-lipite pentru a evita pierderea penelor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliamidă Material intercalat 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan Buzunar 74% Poliester, 26% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se stoca pe umeraș, într-un uscat și aerisit. A nu se stoca în propriul buzunar.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă expunerea prelungită la ploaie.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Geacă din puf Trekking la munte MT900 -18°C Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
24,06 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii