Geacă 3 în 1 Impermeabilă Trekking Călătorie TRAVEL900 Compact -10°C Maro Bărbați

99999 LEI
8549489

Produs conceput pentru trekking călătorie pe orice tip de vreme. Geacă 3 în 1, impermeabilă și călduroasă.

Jachetă cu umplutură din puf și fulgi. Tehnică și compactă. Potrivită pentru ieșirile în oraș, dar și pentru trekking.

Culoare:

Maro / Albastru negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Polivalență

Geacă 3 în 1: se poate adapta oricărui anotimp, datorită jachetei din puf detașabile.

Impermeabilitate

Membrană 25000 mm H2O (Schmerber). Protejează de averse timp de 3h. Cusături 100% etanşe.

Căldură

Modularitate termică:Temperatură de confort -10°C. Jacheta interioară din puf este detașabilă.

Rezistenţă

Material dens, pentru o rezistență mai bună.

Compactare

Material "3L", geacă cu umplutură compactă din pene și puf (660 cuin).

Buzunare

1 buzunar discret pentru securizarea lucrurilor + 2 buzunare pentru mâini.

Greutate

Geaca cântărește aproximativ 1kg la mărimea L.

Adaptare la conformație

Sistem de reglare la manșete.

Informații tehnice

Concept 3 în 1, pentru a se adapta la toate situațiile!

Datorită sistemului 3 în 1, geaca este ideală pentru vreme rece (până la -10°C), dar și pentru călătorii pe vreme caldă. Puteți lăsa acasă jacheta interioară și să purtați doar geaca de ploaie. De asemenea, puteți folosi jacheta interioară singură, pe deasupra unui tricou sau a unei bluze.3 posibilități de purtare într-o singură geacă!

Geacă rezistentă la abraziune

Produs testat în laborator pe diferite criterii pentru a verifica rezistența la abraziune. Pentru a reproduce frecarea cu bretelele rucsacului, realizăm și un test în cadrul căruia materialul gecii este frecat de un alt material abraziv. Scopul este de a identifica limitele uzurii și apariția scămoșării. Materialul a trecut testul cu brio, pentru că a rezistat la 20000 de cicluri, situându-se peste media celorlalte produse similare de pe piață.

Rezistență optimă la deșirare

Materialul a fost supus și unui test de deșirare. Scopul este de a reproduce, în laborator, elementele naturale care ar putea agăța materialulul și l-ar putea deșira. Astfel, ne asigurăm că, în caz de perforare, materialul nu se deșiră și rezistă în timp.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Capacitatea de umflare a pufului conferă 3 calități importante pentru călătorii: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Compresibilitate.

Cum se măsoară capacitate de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior.
Aceasta se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Pentru această geacă interioară, puterea de umflare este mai mare sau egală cu 660 CUIN (normă europeană).

* Ce este certificarea RDS ?

Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre asupra materialele responsabile. Furnizorii noștri folosesc doar fulgi de la rațele crescute pentru carne. Astfel, obținem certificarea RDS (Responsible Down Standard) emisă de un terț.

Impermeabilitatea materialelor

Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H20 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 30 cm de ploaie în 3 ore.

Garanție

2 ani

Greutate

1 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material textil spate 78% Poliamidă, 22% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan

TESTE

Într-o primă etapă, căldura, impermeabilitatea și rezistența produsului sunt testate în laborator. Apoi, acesta este testat cu ajutorul unui grup restrâns de utilizatori, la centrul nostru mondial de dezvoltare, pentru a verifica confortul și cât de practică este geaca. În cele din urmă, geaca este validată în condiții reale de practică sportivă, de către utilizatori voluntari, ca parte a unei misiuni de testare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
53,63 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii