Geacă 3în1 Impermeabilă Iarnă/drumeție zăpadă SH500 X-Warm -16°C Copii 7-15 ani

24999 LEI

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe vreme rece, atât toamna, cât și iarna. Asigură confort termic.

Cel mic este un aventurier căruia îi plac drumețiile pe vreme rece?Nu mai trebuie să alegeți între căldură, impermeabilitate și tehnicitate.Această geacă 3 în 1, foarte călduroasă, este perfectă.

Culoare: Gri carbon / Gri carbon / Albastru cyan închis
Mărime: Ghid de mărimi
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort -8,5°C. Strat de vatelină de 100 g/m² + 1 polar.

Polivalență

Geacă 3 în 1, impermeabilă, cu polar interior detaşabil.

Impermeabilitate

Cusături 100% etanşe. Material impermeabil (15900 Schmerber).

Respirabilitate

2 fermoare laterale de ventilare.

Protecţie împotriva intemperiilor

Glugă vătuită, reglabilă, manșete reglabile, strângere la bază.

Informații tehnice

Sistem 3 în 1

Elemente de prindere la nivelul gulerului și la nivelul mânecilor polarului, pentru fixarea polarului pe jachetă. Aceste elemente corespund celor de pe jachetă. Astfel, geaca și polarul se completează perfect.

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

* Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h).
Temperatura de confort este temperatura calculată a aerului, astfel încât 70% dintre utilizatori au o senzație termică "ușoară de căldură".Pentru această geacă este de -8,5°C.
Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Material polar: izolare optimă.

Materialul din polar asigură confort termic datorită volumului. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Materialul nu permite aerului să iasă.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Produs conceput cu un strat exterior impermeabil care protejează de pătrunderea apei și a vântului (15900 Schmerbers la nivelul glugii și al umerilor, 27500 Schmerbers la nivelul bustului și al mâinilor. Protejați-vă extremitățile. Geaca are glugă impermeabilă și călduroasă, manșete cu elastic, ce împiedică pătrunderea frigului. 2 buzunare călduroase pentru mâini.

Cum știu sigur că jacheta mea este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material.Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 20000 mm rezistă la o presiune exercitată de 20000 mm de apă (schmerbers). Test sub duș 60 l de apă/m²/h, echivalentul unei ploi de 2h. Test realizat înainte de spălare.

Ce semnifică: cusături 100% etanşe?

Geaca are 100% cusături etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale produsului?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Rezistență la vânt

Stratul protector interior asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Detalii practice

2 buzunare cu fermoar pentru mâini + 1 buzunar cu plasă în interior. 1 buzunar interior cu fermoar, pentru telefon. 1 buzunar reglabil, impermeabil, vătuit.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența produselor noastre în timp, efectuăm diferite teste: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor, rezistența la spălări repetate. Toate aceste teste sunt efectuate pe materialul acestei jachete.

Recomandări de utilizare

Sistem 3 în 1.Elemente de prindere la nivelul gulerului și la nivelul mânecilor polarului, pentru fixarea polarului pe jachetă. Aceste elemente corespund celor de pe jachetă. Astfel, jacheta și polarul se completează perfect. A se spăla separat geaca exterioară de cea interioară.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 0.8 kg
131-140cm 8-9A : 0.88 kg
141-150cm10-11A : 0.94 kg
151-160cm12-13A : 1.02 kg
161-172cm14-15A : 1.2 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Material interior 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Cusătură laterală (Material) 91% Poliester, 9% Elastan Material exterior 100% Poliamidă Buzunar 100% Poliester Zona axilei (Material) 91% Poliester, 9% Elastan Strat protector 100% Poliuretan Manșetă 82% Poliamidă, 18% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandăm depozitarea numai după uscarea completă a produsului. De preferință, depozitați într-un loc uscat, pe umeraș, pentru a nu deteriora materialul.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
39,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii