Gantere din spumă cu chingi reglabile cu scai - 2Kg

15999 LEI

Produs conceput pentru bodybuilding. Mânere din spumă.

Avantaje: Suprafaţă aderentă, pentru prindere bună! Nu alunecă. Mărime reglabilă. - Înveliș din spumă:

Mărime:
2 KG
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Finețe la atingere

Înveliș din spumă ce absoarbe transpirația.

Informații tehnice

Alegerea ganterelor

Alegerea greutății depinde de nivelul dvs. și de mușchii lucrați. Greutatea potrivită este cea care corespunde nivelului dvs. Vă va pune în dificultate la finalul exercițiilor. Mușchii din partea inferioară a corpului sunt mai mari spre deosebire de mușchii din partea superioară. Folosiți, deci, o greutate mai mare în timpul genuflexiunilor (2kg) și divizați greutatea pentru mușchii din partea superioară a corpului (1kg).

Ce exerciții puteți realiza cu ganterele

Nu știți cu ce exerciții să vă începeți antrenamentul sau ce postură să alegeți? Cu antrenori sportivi calificați, am conceput zeci de exerciții gratuite, pe care le puteți accesa aici: https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

Cum progresez cu ganterele?

Este important ca întotdeauna să începeți cu o încălzire completă a corpului și să utilizați greutăți reduse care pregătesc corpul pentru efort, pentru a evita accidentările. Practicanții de nivel începător vor începe cu greutăți reduse (1kg), până când vor obține o stăpânire tehnică a mișcărilor. Odată ajunși la un nivel mediu, pot mări progresiv greutatea (500g) la fiecare 2 antrenamente.

Avantaje

Diversificați antrenamentele pentru a vă îmbunătăți eficiența. Jonglați cu amplitudinea, greutatea și viteza mișcărilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C. Evitați orice sursă de căldură: calorifer, geamuri expuse luminii directe a soarelui, suprafețe lăcuite.

Restricții de utilizare

A nu se arunca la sol.

TESTE

Produs conceput din materiale fără substanțe nocive.

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Imagini

Gantere din spumă cu chingi reglabile cu scai - 2Kg

Video

Opinii clienți

Loading