Reduceri
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă

Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă

6999 LEI −32%
4699 LEI
*De la ‪21.09.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral.

Ideală pentru drumeție în natură! Material confortabil, șort interior din material extensibil.

Culoare: Roz coral / Roz coral
Mărime: Ghid de mărimi
+ 46 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială largă. Pliată în laterale. Șort integrat, din material extensibil.

Transportare ușoară

2 buzunare laterale integrate la șortul interior.

Adaptare la conformație

Șnur de strângere în talie. 9 mărimi disponibile: 34 - 50.

Confort

Talie lată, elastică, confortabilă. Asigură acoperire optimă.

Respirabilitate

Croiala asigură ventilare. Poliesterul permite uscare rapidă

Lejeritate

Greutate: 245 g pentru mărimea 40.

Informații tehnice

De ce am ales bumbacul provenit din agricultura bio?

Pentru a păstra rezistența, performanța și finețea la atingere a produselor pentru drumeție, folosim bumbac provenit din agricultura bio. Se cultivă fără îngrășăminte chimice, pesticide sau organisme modificate genetic, ceea ce reduce riscul poluării solului și a apelor subterane. Materialul principal conține 79% bumbac din agricultura bio.

Consum de apă redus datorită vopsirii "Dry dyed"

Pentru această tehnică de vopsire nu a fost utilizată apă deoarece am folosit o mașină cu gaz sub presiune pentru a fixa culoarea direct pe material. Am folosit această tehnică de vopsire pentru șortul de pe dedesubtul fustei, care în modelele viitoare va fi conceput din poliester reciclat, pentru un impact asupra mediului și mai redus.

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?


Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții. Interiorul taliei este conceput din 83 % poliester reciclat.

Conceperea buzunarelor

2 buzunare pe ambele părți ale șortului,sub fustă. Poziționarea lor permite depozitarea obiectelor în siguranță, vă puteți depozita și telefonul, pentru a-l avea la îndemână. Acestea sunt concepute din material extensibil pentru a permite accesul ușor la obiecte.

Mărimi disponibile: 34 - 50

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv fusta-pantalon este disponibilă de la mărimea 34 la 50.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 79% Bumbac, 19% Poliester, 2% Elastan Material interior 100% Poliester Căptuşeală 87% Poliester, 13% Elastan Căptuşeala secundară 83% Poliester, 17% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra pliată, într-un loc uscat.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Acest produs fost testat și apropat în luna aprilie de către un grup de testeri în timpul unei drumeții de o zi pe traseele de pe litoral de pe insula Reunion.Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă
Fustă-Pantalon Drumeție în natură NH500 Corai Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii